Setari Cookie-uri

Invata sa te iubesti mai mult! 4 practici care te ajuta

Cand vei invata sa te iubesti mai mult, viata ta va fi mult, mult mai buna! Schimbarea de perspectiva depinde numai de tine!

Sa te iubesti mai mult nu inseamna sa iti spui fraze de genul “ma iubesc orice ar fi!”. Inseamna ca mintea si corpul tau sa fie in armonie si sa fii recunoscatoare pentru tot ce ai!

Daca te straduiesti prea mult sa fii fericita, iar asta te face incrancenata, daca esti prea dura cu tine, din dorinta de a fi perfecta, daca ai indurat multe de-a lundul timpului sau daca tanjesti dupa dragoste de sine, priveste-te pe tine cu adevarat, asa cum esti, ca intr-o oglinda in care te vezi in intregime.

Poate ca ti se pare ca esti multumita de tine. Mai ales ca in ziua de azi exista o mare presiune care te face sa te simti obligata sa fii fericita. Peste tot auzi fraze motivationale despre cum sa te iubesti, despre cat de multe meriti, despre cat de minunata esti. Si asa si este! Numai ca, de cele mai multe ori, doar iti spui aceste lucruri fara sa le crezi cu adevarat.

Citește și:

Nu e usor sa te iubesti mai mult, dar chiar sa te iubesti cu adevarat. Ca in orice relatie, si in relatia ta cu tine, dragostea adevarata iese la iveala in momente dificile.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: Nikolay Litov, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.