La scurt timp de la anuntul oficial al divortului dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, TMZ face un nou anunt soc: actorul este investigat de catre Departamentul de Politie din Los Angeles si Protectia Copilului pentru abuz asupra copiilor sai.

Brad, Angelina si copiii se aflau miercurea trecuta intr-un avion privat, iar potrivit stirilor recente actorul s-ar fi imbatat si ar fi inceput sa tipe si chiar sa ii loveasca pe cei mici. Pitt a continuat scandalul si dupa aterizarea avionului (orele 20:00) si se pare ca nimeni nu se mai putea intelege cu el.

Citeste si: Marion Cotillard, femeia care L-A DESPARTIT pe Brad Pitt de Angelina Jolie?!

Un martor a facut o sesizare la serviciile sociale, sub protectia anonimatului. Cuplul a fost deja interogat, iar copiii urmeaza sa fie si ei chemati sa vorbeasca cu inspectorii.

Ancheta este in curs de desfasurare si o persoana din anturajul lui Brad Pitt a declarat ca "el ia problema foarte in serios si marturiseste ca nu a comis niciun abuz asupra copiilor sai. Este atat de urat ca oamenii continua sa il prezinte in cel mai prost mod cu putinta."

Angelina Jolie a depus documentele de divort luni, 19 septembrie, invocand diferente ireconciliabile ca motiv pentru ruptura si cerand custodia celor sase copii ai cuplului.

sursa imagini interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: