Setari Cookie-uri

Bea otet de mere cu miere dimineata! Iti va schimba viata

Vrei sa stii ce se intampla in corpul tau daca bei otet de mere cu miere dimineata, pe stomacul gol? Unul dintre beneficii este ca-ti regleaza digestia.

Vrei sa stii ce se intampla in corpul tau daca bei otet de mere cu miere dimineata, pe stomacul gol? Cei de la dailyhealthpost.com spun ca aceasta combinatie este un adevarat medicament pentru persoanele cu probleme digestive si nu numai.

Include in rutina ta zilnica acest obicei, de a bea dimineata, pe nemancate, otet de mere cu miere si vei simti o ameliorare a digestiei, iar durerile la nivelul muschilor, articulatiilor si gatului se vor reduce considerabil. Intr-un cuvant, aceasta bautura iti va imbunatati viata si iti va reda energia si starea buna de sanatate.

Trebuie sa citesti mai departe daca in prezent ai un stil de viata stresant si mananci haotic, in special alimente nesanatoase si bauturi carbogazoase, indulcite in exces. Aceste obiceiuri produc aciditate in corp si scad nivelul pH-ului, fapt ce duce la aparitia a numeroase boli, infectii si inflamatii.

Citește și:

Din fericire, daca bei otet de mere cu miere reglezi nivelul de alcanitate din organism. Prin acest gest cresti si pH-ul in corp, pentru ca acesta sa poata lupta mai eficace cu germenii si cu imbolnavirile.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: pilipphoto, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.