Setari Cookie-uri

Motivul emotionant pentru care aceasta imagine face inconjurul lumii

Mesajul care vine cu aceasta fotografie a atins inimile a mii de oameni din intreaga lume.

Aceasta fotografie a fost postata pe internet de catre Shanna Niehaus, mamica lui Kainoa, un baietel de cinci ani. Mesajul care insoteste imaginea a atins inimile a mii de oameni din intreaga lume.

"Vedeti acest moment? Nu am experimentat niciodata un astfel de moment... pana acum. Ieri a fost prima zi in care fiul meu de cinci ani autist si-a intalnit cainele de terapie, Tornado. Suntem americani care traiesc in strainatate, in Japonia, si ne-am pregatit timp de cinci ani pentru a il intalni pe Tornado.

Aceasta imagine surprinde fata unei mame care si-a vazut copilul, pe care nu il poate imbratisa, spala, imbraca, atinge sau saruta, cum sta linistit alaturi de cainele sau, fara ca cineva sa il puna sa faca asta. Aceasta este fata unei mame care si-a vazut fiul traind nenumarate interactiuni sociale esuate la locul de joaca in incercarea de a avea un prieten. Orice prieten. Orice fel de conexiune. Aceasta mama a stat cu fiul ei in timp ce el plangea nopti intregi de luni de zile pentru ca nu are conexiuni in afara familiei indiferent de cat de dificil ar incerca la terapie. Iar acum... aceasta mama sta langa fiul ei tacuta minunandu-se de acest moment, fara a putea spune ceva.

Citește și:

Merita fiecare lupta pentru fiul meu, fiecare diagnostic primit, fiecare medic vizitat, fiecare banut cheltuit, fiecare hartie completata, fiecare sedinta de scoala, fiecare lacrima varsata, fiecare pas inainte, fiecare pas inapoi si fiecare minune a viitorului necunoscut. Intr-un fel, datorita acestui moment, datorita acestui catel, stiu ca totul va fi bine.

Ca mama, am vazut nenumarate momente dificile si dureroase cu care s-a confruntat fiul meu si am plans de nenumarate ori. Cu toate acestea, ieri am plans dintr-un alt motiv. Este un sentiment de nedescris."

sursa material + foto interior si prima pagina: Love What Matters, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.