Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Iarna si-a intrat in drepturi si frigul ar putea dura mai multe zile, potrivit ultimelor prognoze meteo. Iata cateva trucuri pentru a face fata temperaturilor scazute din timpul iernii.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

1. Sa ne imbracam adecvat

Cand este foarte frig este primul sfat pe care trebuie sa-l urmam. Maiou, tricou si pulover de lana sau bluza fliss pentru a retine caldura naturala a corpului. Atentie mare la acoperirea extremitatilor care sunt cele mai expuse: mainile, picioarele si capul. Sunt primele care intra in contact cu frigul.

Dar sa nu uitam si de partea superioara a corpului care este mai vulnerabila la frig decat am putea crede. Intr-adevar, cand membrele sunt expuse unor temperaturi mai scazute decat bustul, vasele de sange din brate si picioare se contracta iar sangele se indreapta direct spre stomac. Frigul il face mai vulnerabil decat orice altceva, deci este bine sa-l protejam, chiar daca acest lucru inseamna sa ne abatem de la regulile modei.

2. Sa nu bem cafeaua afara

Cafeaua bauta in spatiu exterior poate provoca pierderea caldurii corpului. Cafeaua blocheaza receptorii vaselor sanguine si le impiedica sa se contracteze.

Mai multe detalii pe Realitatea.net

foto interior si prima pagina: Subbotina Anna, Shutterstock

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: