Setari Cookie-uri

Viata nu este menita sa fie usoara. Daca este asa, atunci faci ceva gresit

In cele din urma, oamenii te vor judeca pentru orice. Nu-ti trai viata impresionandu-i pe ei, ci impresionandu-te pe tine

Oamenii te vor judeca oricum pentru orice esti, orice faci, orice gandesti si transmiti, pentru ce crezi. Intotdeauna vei deranja pe cineva, vei atinge o coarda sensibila, vei trezi o rana veche si nici macar nu depinde de tine. Fiecare e la nivelul lui de intelegere pe care odata si odata il va depasi. Dar pana atunci, pentru ce preferi sa fii judecat? Pentru mastile tale sau pentru autenticitatea ta?

Viata nu este facuta pentru a fi liniara. Nu ar trebui sa fie o linie orizontala de fericire, cu zambete zi de zi. Nu ar trebui sa ramana la fel asa cum nici tu nu ar trebui sa ramai la fel.

Viata se schimba si evolueaza. Este o crestere constanta de suisuri si coborasuri si de rasturnari de situatie. Viata se transforma.

Viata nu este menita pentru a fi usoara.

Viata este o calatorie... o lupta dificila, o urcare constanta, o plimbare care niciodata nu se termina. Viata este menita sa fie plina de surprize, plina de agonie ce intr-o zi se va transforma in vindecare. Viata este plina de greutati, de tragedii si de sarbatori. Viata este menita sa fie plina cu zile triste care te fac sa apreciezi cu adevarat zilele bune.

Citește și:

Viata nu este menita sa fie traita cu o singura emotie scrisa pe inima ta.

Este normal sa simti durere. Este normal sa fii ranita. Este normal sa experimentezi pierderi. Este normal sa iti fie frica. Asta nu inseamna ca nu merita. Si asta nu inseamna ca oricare dintre aceste pierderi se intampla dintr-un motiv. Este doar o parte a calatoriei incredibile pe care o duci. Este doar o parte din ceea ce ne face sa fim umani. Este doar o parte din ceea ce ne face frumosi.

Viata nu este facuta doar pentru ape calme. Nu este facuta doar pentru lux, calatorii si vacante de prima clasa. Nu este doar pentru 30 de grade pe tot parcursul anului. Nu... trebuie sa experimentezi si furtuni si cele mai aspre vanturi reci. Toti suntem meniti sa infruntam zapada si gerul puternic pentru a ne putea bucura si de zilele de vara.

Viata este menita sa lucrezi din greu la ce iti doresti. Este menita sa incerci sa traiesti pana la potentialul tau maxim. Este menita sa te provoace, sa te impinga, sa te faca sa iesi din zona de confort si sa iti umple inima pana la refuz cu pasiune.

Citește și:

Tu esti menita sa mergi mai departe. Sa explorezi diferite gusturi, atingeri, sentimente. Esti menita sa zbori in intreaga lume si sa iti lasi picioarele sa cutreiere diferite terenuri. Esti menita sa te muti din loc in loc si sa esuezi, sa te ridici de jos si sa mergi mai departe. Esti menita sa incerci si sa tot incerci... pana cand reusesti.

Insa, draga mea, esti menita sa reusesti. Succesul nu vine cu ususinta. Fericirea nu vine cu usurinta. Iubirea nu se intampla intr-o zi sau intr-un an.

De aceea, viata este ca un carusel. Agitata, insa extrem de frumoasa, plina de esecuri, insa cu multe victorii, dureroasa, insa cu adevarat spectaculoasa. Asa ca lupta pentru ceea ce vrei. Lupta pentru ceea ce ai nevoie. Aceasta este viata ta. Acesta este viitorul tau. Si aceasta este lupta ta.

Asa ca... zambeste cand este nevoie. Plangi cand trebuie. Fa o pauza si pune-ti la indoiala deciziile cand simti ca nu mai poti face nimic. Cazi si ridica-te din nou... Si zambeste din nou. Si sa stii ca toate luptele tale si toate esecurile tale te vor conduce sa experimentezi ceva si mai mare, si mai bun, si mai frumos.

Citește și:

Apoi ia-o de la capat. Si gaseste-ti curajul de a sta in picioare si de a te confrunta cu ziua de maine cu la fel de mult curaj cum ai avut ieri.

foto interior si prima pagina: SvedOliver, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.