Setari Cookie-uri

10 cele mai populare seriale de comedie: nu te vei mai putea opri din ras

Cele mai bune seriale de comedie care te vor vindeca de toate supararile si iti vor servi o portie mare de ras.

6. Friends

Serialul nu cred ca mai are nevoie de nicio prezentare, intrucat a creat un adevarat fenomen si este un serial de referinta atunci cand vorbim despre seriale de comedie. Daca esti intr-o perioada mai grea, mai trista sau cand pur si simplu simti nevoia de ceva care sa te faca sa razi si sa te binedispuna instantaneu, Friends este alegerea ideala. Nu ai cum sa nu te atasezi de Chandler, Monica, Ross, Rachel, Joey sau Phoebe, sase tineri care incearca sa faca fata provocarilor vietii prin diferite mijloace care mai de care mai interesante si mai hilare si care se transforma treptat in “Prietenii tai”.

7. The Good Place

Kristen Bell s-a facut remarcata in cateva filme de comedie, precum Bad Moms sau When in Rome. De aceasta data intra in pielea unui personaj care o prinde de minune si pe care il joaca perfect. In acest serial este vorba despre…viata de apoi, insa legaturile cu credintele religioase sunt destul de vagi. Aici se creeaza o serie de credinte diferite, care duc toate catre acest “loc mai bun” unde ajunge si Eleonor (Kristen Bell) dupa ce moare, mai exact un loc unde ajung oamenii daca in urma unor calcule matematice au facut destule fapte bune. Problema este ca Eleonor ajunge in acest loc printr-o eroare de calcul.

Citește și:

8. Shameless

Un serial fara rusine in care au fost adunate personaje care mai de care mai dezinhibate si fara pudori pentru a oferi un spectacol psihotic si inedit. Shameless este un adevarat ghid de supravietuire atunci cand nu ai bani, nu ai job si ai multi membrii ai familiei de care trebuie sa ai grija. E despre oameni care se descurca, asa cum pot, adeseori apeland la escrocherii sau ilegalitati, totul pe un fundal extrem de amuzant presarat cu replici geniale.

9. New Girl

Un serial simpatic si usurel, de vazut in momentele care vrei sa te relaxezi si sa uiti de toate grijile, e ca o gura de aer proaspat dupa o noapte lunga si sufocanta. Jess, interpretata de Zoey Dechanel, se desparte de iubitul ei dupa o relatie de lunga durata si este nevoita sa-si caute un loc nou unde sa stea si, ce sa vezi, gaseste un apartament pe care trebuie sa il imparta cu alti trei baieti. De aici incolo incep provocarile, atat pentru ei cat si pentru tanara profesoara, Jess.

Citește și:

10. How I Met Your Mother

Desi finalul serialului a cam dezamagit milioane de fani, povestea este una extrem de simpatica, iar serialul ramane in continuare unul dintre cele mai iubite si mai populare seriale din toate timpurile. Ted este personajul central al povestii, iar seria este narata prin intermediul flashback-urilor, mai exact acesta le povesteste copiilor sai, cum a cunoscut-o pe mama lor.

foto: By CandyBox Images, Shutterstock

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.