Una dintre cele mai ascultate artiste ale momentului, Dua Lipa, va susține un concert extraordinar alături de un invitat special, noul I-PACE – primul SUV Jaguar 100% electric. Beneficiind de aportul a 400 de cai putere și al unui cuplu de 696 Nm, I-PACE accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,8 secunde.

„Îmi place să îmi testez limitele prin muzică și concertele mele, iar acest parteneriat îmi oferă o provocare unică şi electrică. Este un proiect hi-tech care combină muzica cu tehnologia Jaguar și știu că fanii mei sunt nerăbdători să facă parte din această experiență. Totul va fi dezvăluit pe 3 septembrie la Amsterdam. Sunt atât de încântată că prima mea mașină va fi un Jaguar I-PACE și că va servi ca model pentru noile generații de mașini electrice”, menționează Dua Lipa.

Colaborarea “Dua Lipa X Jaguar” va fi lansată pe 3 septembrie pe canalele de social media și site-urile Jaguar din întreaga Europa.

Despre Jaguar

Moștenirea designului elegant și a performanțelor uluitoare încântă de 80 de ani. Astăzi, Jaguar întruchipează arta performanței cu limuzinele XE, XF și XJ, dramaticul Jaguar F-TYPE și famila PACE: F-PACE, E-PACE și I-PACE.

Premium Auto, importatorul oficial Jaguar si Land Rover în Romania, și-a început activitatea în anul 2004. Cu o tradiție de peste 80 de ani, mărcile britanice de lux sunt reprezentate printr-un portofoliu variat, înglobând 13 modele.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: