Otilia Bilionera este una dintre concurentele din echipa Faimoșilor din cel mai așteptat show al anului 2022. Vedeta a acceptat cu entuziasm provocarea și vrea să își depășească limitele în cadrul competiției.

Artista s-a născut pe 13 iunie 1992 la Suceava. De mică a cochetat cu muzica, însă a ales să studieze Facultatea de Științe Politice din București. Ulterior, și-a dat seama că se vede profesând în domeniul muzicii.

În anul 2014, Otilia Bilionera a dat lovitura cu hit-ul Bilionera, de unde i-a rămas și numele de scenă. Piesa a avut un succes gigantic în Turcia, Bulgaria, Grecia, Pakistan și India. S-a clasat pe primul loc în topurile internaționale, iar faima a venit de la sine. Ulterior, radiourile din România au preluat piesa și au început să o difuzeze și în țară. În prezent, hit-ul care i-a adus succesul Otiliei are peste 511 milioane de vizualizări.

Pe plan sentimental, Otilia o duce la fel de bine. După câteva relații eșuate, artista zâmbește din nou în brațele lui Hamude, bărbatul cu care s-a căsătorit în secret. Cel care i-a furat inima concurentei de la Survivor este de origine arabă și deține propria sa afacere, o shaormerie situată în sectorul 6 al Capitalei.

Acum ceva timp, artista a vorbit despre bărbatul din viața ei și a declarat că există o chimie puternică între cei doi.

„Ne-am cunoscut prin nişte prieteni comuni. Arabii sunt mai pasionali decât românii. El nu ştia cine sunt când ne-am cunoscut. L-am cunoscut la o petrecere în septembrie. Am ţinut legătura, am mai vorbit. Mi-a dedicat toată noaptea o piesă.[...] E afacerist. Din prima clipă a fost o chimie destul de mare între noi. Suntem de nedespărţit. Nu e gelos, e un bărbat descurcăreț.” a declarat vedeta.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: