Caz rar în California! Gemeni născuți în zile, luni și ani diferiți

Doi bebeluși gemeni din California s-au născut la 15 minute distanță, ceea ce înseamnă că au zile, luni și ani diferiți pe certificatul lor de naștere.

Caz rar întâlnit la o maternitate din California. O pereche de gemeni va avea în certificatul de naștere ziua, luna și anii diferiți. Medicii au declarat că este foarte puțin întâlnită această conjunctură, însă cele 15 minute care i-au despărțit pe cei doi bebeluși au făcut o mare diferență, potrivit digi24.ro

Aylin Yolanda Trujillo și fratele ei, Alfredo Antonio Trujillo s-au născut în noaptea dintre ani, înainte și după miezul nopții. Astfel, Alfredo s-a născut primul la ora 23:45, iar sora lui a venit pe lume la ora 00:00.

Gemenii s-au născut la Maternitatea Natividad din Salinas, California care a postat un mesaj pe social media în legătură cu "surpriza" petrecută de anul nou.

"La miezul nopții, Natividad a întâmpinat-o pe Aylin Yolanda Trujillo, primul copil din 2022 din această zonă! Fratele ei geamăn, Alfredo Antonio Trujillo, s-a născut cu 15 minute mai devreme, la 23:45, vineri, 31 decembrie, ceea ce înseamnă că zilele lor de naștere sunt în zile, luni și ani diferiți." au scris reprezentanții centrului medical din California.

Părinții gemenilor, entuziasmați de nașterea celor mici

Fatima Madrigal și Robert Trujillo din Greenfield au fost surprinși de modul în care cei mici au venit pe lume. Totuși, fericirea că familia lor s-a mărit și că gemenii sunt sănătoși este tot ceea ce contează.

Sursă foto: Pixabey

"Pentru mine este o nebunie că sunt gemeni și au zile de naștere diferite. Am fost surprinsă și fericită că s-a întâmplat astfel." a declarat proaspăta mamă.

Conform datelor de la specialiștii maternității din California, în SUA se nasc anual aproximativ 120.000 de gemeni, ceea ce înseamnă mai puțin de 3% din totalul de nașteri, însă gemeni cu zile de naștere diferite este ceva cu totul aparte.

"Însă gemenii cu zile de naștere diferite sunt rari, iar unii estimează că șansa ca gemenii să se nască în ani diferiți este de una la 2 milioane.” au declarat reprezentanții centrului medical.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri