Mario Fresh și Alexia Eram au pus tot internetul pe jar, asta după ce au publicat o fotografie în care tânăra vedetă își ține mâinile pe burtă. Mai mult, curiozitatea fanilor a fost alimentată de ceea ce a scris artistul la postarea sa.

Astfel, internauții s-au grăbit să îi felicite pe cei doi îndrăgostiți și să îi ureze o sarcină ușoară fiicei Andreei Esca. Burtica suspectă a Alexiei i-a făcut pe majoritatea prietenilor virtuali să creadă că este gravidă, însă au existat comentarii cu privire la excesul de mâncare pe care iubita lui Mario Fresh l-a făcut.

Pentru a încinge spiritele, artistul a scris la postare un mesaj care i-a îndemnat pe internauți să își dea cu părerea despre ultima lor fotografie.

"Așteptăm păreri pentru ultima poză!", este descrierea artistului la postarea de pe Instagram.

Deși fanii s-au împărțit în două tabere, comentariile au curs pe pagina de socializare. Mai mult, chiar și Andreea Esca, mama Alexiei a ținut să le dea like celor doi îndrăgostiți.

Bravo vouă!" / "Nu este burtă de gravidă!" / "A mâncat mult"/ "În sfârșit! Felicitări!", sunt câteva dintre comentariile lăsate de internauți pe pagina de Instagram.

Alexia Eram, pregătită să devină mamă

Alexia Eram a declarat că se gândește să devină mamă și că și-ar dori un copil cu iubitul ei. Vedeta visează să își întemeieze o familie alături de cel cu care se vede o viață întreagă.

Da, mă gândesc să fac un copil cu Mario în viitorul apropiat. Chiar am avut multe discuții despre asta și chiar ne gândim serios. O să ne apucăm de treabă'', a mărturisit Alexia Eram în podcastul lui Radu Țibulcă.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: