Irinel Columbeanu își așterne viața pe hârtie, astfel că, după succesul primului volum de debut, fostul om de afaceri este pregătit să își lanseze cea de-a doua sa carte. Invitat în emisiunea Extra Night Show, Columbeanu a făcut relatări despre câteva dintre ideile principale a celui de-al voilea volum care va fi lansat cât de curând.

Fostul om de afaceri a scris despre căsnicia cu Monica Gabor, dar și despre primele întâlniri cu cea care i-a devenit ulterior soție. El dezvăluie în cartea sa ce anume i-a atras atenția la Monica și de ce a fost ea cea cu care a ajuns în fața altarului. Întrebat de Capatos ce a văzut prima dată la Monica Gabor atunci când a văzut-o, Irinel Columbeanu a amintit de pasajul din cartea sa în care este descrisă rochia transparentă a Monicăi.

"Columbeanu: Pasajul când iese pe scenă cu o rochie și nu știa nimeni dacă are ceva pe dedesubt sau nu. Dar nu în acei chiloți sau nu era șmecheria.

Capatos: Eu cred că acolo a stat fericirea dumneavostră ani buni.

Columbeanu: Avea talent, avea talent Monica”, a fost dialogul dintre Irinel Columbeanu și prezentatorul emisiunii Xtra Night Show, conform AntenaStars.ro.

Irinel Columbeanu a mai povestit și de ce la nunta sa, Monica Gabor a avut un singur invitat, pe mama ei.

"Cu un an înaintea nunții, după ce m-am cunoscut cu Monica, am avut ideea genială să mergem la festivalul Calatis, unde prezenta Măruță. Am fost filmați atunci. Atunci au văzut-o rudele ei și au început să sune telefoanele. Apoi la nuntă eu tot am întrebat-o: spune-mi câți vor fi din partea ta, să-I zic doamnei care organiza nunta cum să-I aranjeze. Atunci mi-a zis că o să aibă decât un singur invitat, pe mama, că ea a fost singura care nu a criticat-o după ce a văzut-o la televizor cu mine.”, a mai mărturisit fostul om de afaceri în emisiune.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: