Setari Cookie-uri

Mâncare sănătoasă: Rețete sănătoase și gustoase

Iată câteva rețete de mâncare sănătoasă!

În ultimii ani, tot mai multe persoane sunt preocupate de aspectul lor fizic, fără a ține cont de faptul că totul pleacă din interior! Fără o alimentație sănătoasă și un stil de viață organizat, nu vei putea ajunge la silueta la care visezi. Astfel, noi îți pregătim câteva rețete de mâncare sănătoasă pe care să le pregătești atunci când ți-e foame. Nu te îngrijora! Rețetele sunt foarte simple!

Mâncare sănătoasă rețete simple. Salată Caesar

Mâncare sănătoasă rețete simple. Ingrediente

  • 1 salată verde
  • 1/2 piept de pui
  • 2 felii de pâine
  • parmezan
  • ulei de măsline
  • dressing: 1 linguriță muștar, 1 gălbenuș crud sau fiert, 2 căței de usturoi, 2 linguri iaurt, 4 linguri ulei de măsline, 1 lingură zeamă de lămâie, sare, piper

Mâncare sănătoasă rețete simple. Mod de preparare

Citește și:

Pentru a prepara această rețetă extrem de simplă și sănătoasă, trebuie să urmezi instrucțiunile. Freacă bine usturoiul împreună cu ulei, apoi adaugă gălbenușul de ou, pentru a pregăti dressingul. Ulterior, adaugă cantitățile de iaurt, muștar, zeama de lămâie, sare, piper și amestecăm pentru o bună omogenizare. Acum ne vom ocupa de pieptul de pui. Acesta se taie bucăți și se pune la prăjit la grill. Feliile de pâine se prăjesc, se ung cu usturoi, apoi se taie în bucățele medii.

Salata verde se spală bine, apoi se taie și se adaugă într-un bol împreună cu pieptul de pui și crutoanele. Peste tot se pune dressingul, sarea și piperul, dar și parmezan.

Mâncare sănătoasă. Supă cremă de roșii

Rețete sănătoase. Supă cremă de roșii - Ingrediente

Citește și:

- un kilogram de roșii

– 3 ardei capia

– un litru de apă călduță

– o ceapă mare

– 5 căței de usturoi

– 2 linguri ulei de măsline

– condimente: sare, piper, busuioc, turmeric

Supă cremă de roșii - Mod de preparare

Roșiile, ardeii, ceapa și usturoiul se toacă și se așează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Peste acestea se toarnă uleiul de măsline și condimentele și se bagă la cuptor pentru 30 de minute. Ulterior, ele se scot din cuptor și se pun în blender, după ce se răcesc. Peste acestea se pune apa călduță și e totul gata!

Sursă foto: Dean Drobot/Shutterstock

Vizionare placuta


Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.