Nicoleta Nucă are mare grijă de aspectul ei fizic, iar vedeta merge în mod regulat la cabinetul de chirurgie estetică pentru a-și face mici îmbunătățiri. Vedeta știe că trebuie să se mențină tânără și frumoasă pentru ea, în primul rând, dar și pentru fanii ei, care abia așteaptă să o vadă din nou la concerte.

Recent, Nicoleta Nuca le-a povestit urmăritorilor săi de pe Instagram că a apelat din nou la medicul estetician, de această dată pentru a-și face o schimbare în zona scalpului. Vedeta a vorbit despre intervenția pe care tocmai și-a făcut-o, spunând că, deși a simțit durere, sacrificiul a meritat.

"Am venit astăzi aici pentru scalp. Mă țin tare, ce să mai. Nu este cea mai dureroasă procedură, însă nici cea mai plăcută. Într-adevăr, nu este cea mai ușoară intervenție. Am făcut PRP-ul, este o terapie prin care se ia sânge din venă, care apoi trece printr-un proces de centrifugare. (...) Apoi, această plasmă este reinjectata acolo und trebuie, în cazul meu la scalp. (...) Acestea stimulează biorevitalizarea și regenerarea țesutului. Scalpul o să fie vitaminizat și o să se accelereze creșterea parului. (...) Pot spune că rezultatele chiar n-au întârziat să apară. Am părul foarte des, nu cade deloc, este chiar bine. Este foarte fin și moale, iar toate astea sunt datorită acestei intervenții.", le-a povestit Nicoleta Nucă fanilor de pe pagina sa de socializare.

Nicoleta Nucă, adepta intervențiilor estetice

În urmă cu ceva timp, Nicoleta Nucă a venit în cabinetul esteticianului pentru a-și micropigmenta buzele. Rezultatul a fost unul pe placul vedetei, însă și fanii au apreciat noul look al artistei.

Nicoleta Nuca a strâns o mulțime de aprecieri și comentarii la postarea sa, semn că frumusețea artistei merită orice compromis.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: