Viața de mămică nu este ușoară și vine la pachet cu multe frici, care uneori pot fi greu de controlat. Nicole Cherry a vorbit deschis despre cele mai mari temeri ale sale, dar și despre soluțiile pe care le-a găsit pentru a-și depăși aceste temeri.

Nicole Cherry apelează la ajutor specializat, de fiecare dată când simte că teama de a nu îi pierde pe cei dragi o copleșește. Vedeta merge la psiholog și încearcă să depășească frica de abandon.

„Frica mea cea mai mare e să pierd oamenii dragi. Asta e cea mai mare frică! La un moment dat chiar am și urmat niște… am psiholog cu care mai vorbesc din când în când, când simt eu așa că o mai iau pe arătură pentru că teama asta mă copleșește câteodată”, a mărturisit Nicole Cherry, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Nicole Cherry, mamă de baiețel

Rolul de mamă i se potrivește mânușă vedetei, iar micuța Anastasia i-a adus fericirea supremă vedetei. Nicole Cherry se bucură de fiecare moment cu cea mică, iar familia pe care a creat-o este ea mai mare împlinire pentru ea.

Artista a mărturisit că își mai dorește să devină mamă, însă, de această dată, și-ar dori să aducă pe lume și un băiețel. Până atunci, Nicole a declarat că va mai aștepta un timp, pentru a se bucura de momentele cu fiica ei.

„Clar un băiețel… să ne și iasă, dar nu acum… mai așteptăm câțiva ani”, a scris Nicole Cherry pe pagina ei de Instagram.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: