Au apărut noi detalii despre divorțul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie. Cei doi se judecă în prezent pentru o proprietate și o vinărie din Franța, locul unde s-au și căsătorit, în urmă cu câțiva ani.

Potrivit avocaților actriței, momentul care a contribuit semnificativ la divorțul dintre cei doi a fost în timpul unui zbor cu avionul lor privat, între Franța și Los Angeles, în anul 2016. Potrivit Angelinei Jolie, Brad Pitt a abuzat-o verbal, fizic și emoțional, atât pe ea, cât și pe cei 6 copii ai lor, care aveau în acea perioadă vârste cuprinse între 8 și 15 ani.

La scurt timp după decolare, Brad Pitt i-ar fi spus actriței că este prea indulgentă cu copiii și a tras-o dup el în baia din spatele avionului.

„Pitt a apucat-o pe Jolie de cap și a scuturat-o, apoi a apucat-o de umeri și a scuturat-o din nou înainte de a o împinge în peretele băii. Apoi Pitt a lovit tavanul avionului de mai multe ori, determinând-o pe Jolie să părăsească baia. După ce un copil a intervenit, Pitt s-a aruncat asupra propriului copil. Jolie apoi l-a prins din spate pentru a-l opri. Pentru a-l scăpa pe Jolie de pe spate, Pitt s-a aruncat cu spatele pe scaunele avionului, rănându-i spatele și cotul.

Copiii s-au repezit și toți au încercat cu curaj să se protejeze unii pe alții. Înainte de a se termina, Pitt l-a sufocat pe unul dintre copii și l-a lovit pe altul peste față."se arată în dosar, potrivit BBC.

Un apropiat al lui Brad Pitt a negat acuzațiile și a spus că aceste afirmații sunt pure invenții ale actriței.

„Ea continuă să refacă, să revizuiască și să-și reimagineze un eveniment care a avut loc în urmă cu șase ani, adăugând informații complet neadevărate de fiecare dată când nu reușește să obțină ceea ce își dorește. [...] Povestea ei este în continuă evoluție”, se arată în publicația BBC.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: