Elena Ionescu este o mămică dedicată, iar fiul ei, Răzvan Andrei este motivul pentru care zâmbește în fiecare zi. Chiar dacă este o mămică singură, artista este o femeie puternică și nicio greutate nu este prea mare atunci când vine vorba de liniștea și fericirea fiului său.

De când a devenit mamă, Elena Ionescu l-a luat pe fiul ei peste tot cu ea, iar cei doi au o relație foarte apropiată. Din acest motiv, cântăreața a ales ca abia acum, la cei 4 ani pe care îi are să îl ducă pentru prima dată la grădiniță. Fiul ei a intrat direct în grupa mare, asta pentru că artista recunoaște că este un băiețel matur, care s-a integrat perfect în colectiv.

„Eu de când l-am născut l-am avut cu mine cam peste tot. De aceea l-a băgat târziu la grădiniță. El, săracul, se obișnuise cu mine. El este un copil puțin mai matur. L-am băgat direct în grupa mare pentru că nu s-a adaptat în grupa mică și grupa mijlocie, am trecut peste. Și atunci o să facă de două ori grupa mare.

Nu m-a deranjat pentru că se înțelege foarte bine cu toți copiii acum. E supersociabil. Era din start supersociabil”, a povestit Elena Ionescu la Pro TV, conform fanatik.ro.

Deși rutina lui s-a schimbat, micuțul Răzvan Andrei s-a adaptat foarte repede la grădiniță, acolo unde îi place să participe la activități alături de alți copii.

„Îi place să facă foarte multe activități și l-a antrenat treaba asta. S-a obișnuit instant și pentru mine, asta e cea mai mare chestie, că s-a acomodat foarte, foarte repede”, a completat Elena Ionescu.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: