Festivalul creste in fiecare an, iar pe scena urca artisti din ce in mai importanti, dovada fiind editia sold out de anul trecut. Fiecare detaliu al editiei a 12-a va continua misiunea noastra inceputa in 2011, cand ne-am propus sa aducem publicului din Romania cei mai relevanti artisti ai momentului si sa construim un festival ca o vacanta.

Ce promite Summer Well 2023? O scena principala cu un line-up rasunator, scena de hip-hop & trap, scena de after party ce va aduce nume din industria muzicii electronice si, nu in ultimul rand, scena dedicata artistilor emergenti.

“Editia din acest an a Summer Well-ului este una speciala din multe puncte de vedere, principalul fiind acela ca a trebuit sa ne ridicam la asteptarile create de editia precedenta, o editie sold-out cu 2 luni inainte. Cu un line-up care ii include pe Florence + The Machine si YUNGBLUD, cred ca am reusit cu brio acest lucru. Astept luna august cu aceeasi nerabdare ca oricare dintre oamenii care ne trec pragul an de an. ” declara John Varbiu, unul dintre organizatorii Summer Well.

Summer Well este un festival Orange, sustinut in fiecare an de partenerii: Beck’s, Mastercard, glo, Pepsi, Red Bull, Bacardi, Jagermeister, Martini, Bombay Saphire, Samsung, YOXO, Mega Image, Tazz, Fashion Days, Converse, MedLife, Ford, alpro, Karcher, AVON. ­Ne face o deosebita placere sa anuntam colaborarea cu ING, banca oficiala Summer Well incepand din acest an.

Abonamentele pot fi achizitionate de pe summerwell.ro, la pretul de 475 lei + taxe pana pe 3 februarie. Incepand cu 4 februarie pretul abonamentului va fi de 575 lei + taxe.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: