Ediția de aseară a emisiunii America Express le-a dezvăluit telespectatorilor o surpriză frumoasă. Una dintre cele mai iubite echipe din competiție, formată din Puya și Melinda, a fost salvată de la eliminare. Cuplul rămâne în lupta aprigă a competiției și își va continua parcursul spre Drumul Aurului.

Irina Fodor a anunțat sancțiunile pentru echipele formate din Andreea Antonescu și Andreea Bălam și Jean și Dinu Gavril. Cele două echipe s-au aliniat la startul întrecerii pentru ultima șansă, alături de Puya și Melinda, în urma voturilor celorlalte echipe.

Pentru Puya și Melinda a fost pentru prima dată când au participat la acest tip de concurs din competiția America Express, iar începutul a fost stângaci. Pentru prima probă, cuplul a refuzat să mănânce platoul cu momițe, creier și ochi de vacă, decizie ce i-a costat scump. Pe parcursul drumului, ei nu au mai reușit să recupereze diferența de timp față de cele două echipe, ajungând, astfel, ultimii la Irina Fodor.

„Ăsta a fost un moment foarte nasol pentru noi. Mă uitam la Melinda și știam că o să iasă. Pentru că vulturașul nu avea cum să aibă din nou culoarea verde. Le-am simțit din plin emoțiile. Noi și toți ceilalți am trăit cu ei acest moment”, a spus Ovidiu Buta.

„M-am gândit că ăsta e finalul”, a mărturist Melinda.

„Momentul a fost foarte dificil. E greu să te desparți de tot ce se întâmplă aici. Nici nu m-am uitat la ce vultur scoate Irina din cufăr, pentru că eram sigur că e roșu”, a spus și Puya, vizibil emoționat.

Vulturul a fost verde, ceea ce a dus la o bucurie imensă în sufletul celor doi concurenți. Irina Fodor a anunțat că Puya și Melinda urmează să rămână în concurs, chiar dacă cei doi se pregăteau pentru plecare.

„Eu mă pregătisem pentru acest moment, îmi imaginam cum se va desfășura plecarea noastră”, a spus Melinda, căreia verdictul i-a adus lacrimi de fericire.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: