Setari Cookie-uri

Clipe grele pentru Claudia Pătrășcanu! Deși a amânat operația, fiul cel mic este nevoit să ajungă pe mâna medicilor

Claudia Pătrășcanu trece prin clipe grele, asta după ce medicii i-au spus că fiul ei cel mic trebuie operat cât mai curând posibil.

Claudia Pătrășcanu este o femeie puternică, care pune întotdeauna sănătatea celor mici pe primul plan. Vedeta se află în plin proces cu Bianca Drăgușanu, asta după ce abia s-a liniștit după divorțul de Gabi Bădălău.

Artista trece acum printr-o altă încercare, iar de această dată este vorba despre fiul ei cel mic. Băiețelul trebuie operat cât mai curând posibil, după ce intervenția a fost amânată de mai multe ori. Cu toate că este convinsă că totul va fi bine și are încredere totală în echipa medicală, Claudia are emoții și temeri puternice.

„Urmează să-l operăm pe Nicolas de polipi și eram la a doua consultație, cam atât. În ceea ce privește sănătatea copiilor noștri ne consultăm și suntem lângă ei pentru că ei au nevoie de amândoi, mai ales în momentele acestea. Sănătatea lor e mai presus de orice și oricine.

Citește și:

Operația va avea loc săptămâna următoare, suntem cu mari emoții, știm că Nicolas va fi pe mâini foarte bune, el e curajos de fel, mai ales că suntem acolo la domnul doctor prin recomandarea Cristinei Ich și chiar îi mulțumesc. Și ea și-a operat copilașul și a fost foarte bine”, a declarat Claudia Pătrășcanu, potrivit spynews.ro.

Operația de eliminare a polipilor nu este una complicată, iar micuțul Nicolas este curajos. Intervenția va fi una rapidă, care nu va necesita internare.

„Am tot amânat această operație, dar se pare că Nicolas are nevoie să o facă ca să respire bine. Nu vom sta internați, va fi o intervenție rapidă, în aceeași zi plecăm acasă. Doamne Ajută să fie bine, am emoții mari, ca orice mamă, dar totul pentru binele lui.

Nu mă interesează cancanurile, circul, mai presus de orice e sănătatea copiilor noștri, mai presus de orice baliverne, copiii sunt cei mai importanți. O să fie bine, sunt rugăciunile mele, e prima dată, așa se întâmplă la orice intervenție pentru copii, părinții sunt emoționați. Suntem însă pe mâini bune”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.