Setari Cookie-uri

Dani Oțil a găsit bona perfectă pentru fiul său: M-a deranjat că i-am cerut să îmi dea o bere din frigider și...

Dani Oțil a povestit în podcastul lui Damian Drăghici ce probleme a întâmpinat cu noua bonă a fiului său.

Dani Oțil și soția sa au devenit părinți în urmă cu un an, iar de atunci viața lor s-a schimbat complet. Pentru că amândoi sunt persoane active și fac parte din lumina reflectoarelor, prezentatorul tv și Gabriela Prisăcariu au decis să angajeze o bonă pentru micuțul lor, Tiago.

Zis și făcut, însă situația nu a fost atât de roz pe cât au crezut cei doi părinți. După ce prima bonă a plecat din casa celor doi, Dani Oțil s-a apucat să caute o nouă doamnă care să aibă grijă de micuțul său. Dani a făcut anunțul pe pagina sa de Instagram, acolo unde a și primit un mesaj de la o tânără care i-a atras atenția.

”Am primit o lecție vara trecută. Ne părăsise o bonă și am încercat măcar pentru vară să găsim un ajutor, pentru că ne era destul de greu. Am primit un mesaj de la o fată pe Instagram. Mi s-a părut ciudat și nu înțelegeam de ce are doar șase poze.

Citește și:

Eu cum vorbesc aproape cu toată lumea care e coerentă și nu mă înjură foarte tare, îi scriu înapoi și îi zic: Uite care este treaba. Eu înțeleg că vrei să lucrezi la noi, mi-a plăcut sinceritatea ta, putem face un videocall?

O sun, zice: O să încep cu începutul, noi suntem pocăiți, vă deranjează? Nu. Dupaia m-a deranjat că i-am cerut să îmi dea o bere din frigider și a zis că nu atinge berea.”, a dezvăluit Dani Oțil, în podcastul lui Damian Drăghici, potrivit spynews.ro.

Dani Oțil și soția sa au decis să îi dea o șansă tinerei fete și au angajat-o. Noua bonă a lui Tiago le-a mărturisit că nu are experiență ca și bonă, însă este a doua cea mai mare din cei 11 frați ai ei. Vedeta tv este acum încântat de tânără, de la care spune că are multe lucruri de învățat.

Citește și:

I-am zis că nu are niciun fel de experiență și mi-a zis: Da, dar noi suntem 12 frați, iar eu sunt a doua. A venit până la București, ne-am cunoscut, mi-a plăcut foarte mult, dar ce am aflat în următoarele săptămâni, nu trebuia să îmi explice nimic din ce o întrebam, pentru că la ea era normalitate.

Eu nu trebuia să îi explic lucruri, pentru că venea din ea.”, a mai spus prezentatorul TV.

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.