Celine Dion va împlini mâine, 30 martie, vârsta de 55 de ani. Vedeta se confruntă cu probleme grave de sănătate, după ce a fost diagnosticată cu o afecțiune neurologică rară, numită sindromul omului înțepenit. Iubita artistă a fost nevoită să își anuleze pentru a doua oară turneul internațional, iar pe rețelele de socializare a devenit o prezență tot mai rar întâlnită.

Recent, însă, Celine Dion le-a oferit urmăritorilor ei o surpriză de proporții. Fanii artistei s-au bucurat să afle vești din partea lui Celine Dion și au felicitat-o pentru tot ceea ce a construit în cariera sa muzicală. Mai exact, Celine Dion a marcat 25 de ani de când a cântat piesa "My Heart Will Go On", la Premiile Oscar. Pentru a sărbători acest eveniment special, videoclipul melodiei a fost reeditat și publicat pe toate rețelele sociale.

”Această piesă va fi celebrată și când va împlini 250 de ani”/ „Puternică și frumoasă”/ „Refuz să accept că au trecut 25 de ani, piesa sta încă răsună în sufrageria mea”/ ”Cât de repede trece timpul”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți la postarea lui Celine Dion.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: