Setari Cookie-uri

Daniel Pavel, mesaj pentru fosta sa soție, cu ocazia zilei de naștere. Cât se bine se înțelege cu mama fiului său?

Daniel Pavel i-a adresat un mesaj superb fostei sale soții, cu ocazia zilei sale de naștere. Uite cât de bine se înțelege prezentatorul tv cu mama fiului său!

Daniel Pavel și Anca, fosta sa soție, au o relație desprinsă din povești. Cei doi au divorțat în urmă cu mai mulți ani, însă au reușit să păstreze o legătură de prietenie de dragul fiului lor, Antoniu. Băiatul lui Daniel Pavel are 18 ani și se poate considera un norocos pentru faptul că ambii săi părinți sunt într-o relație civilizată, așa cum rareori mai există după destrămarea unei familii.

Mai mult, Daniel Pavel a reușit să își împrietenească actuala iubită cu fosta soție, iar împreună merg în concedii, pentru fiul lor, Antoniu.

Recent, prezentatorul tv i-a adresat Ancăi un mesaj superb, cu ocazia zilei sale de naștere. Daniel Pavel i-a făcut o urare în mediul online, acolo unde a mărturisit că el și cu fosta sa soție fac o echipă grozavă pentru copilulul pe care îl au împreună.

Citește și:

„Întru mulți ani minunați și luminoși, Anca, de ziua ta. Fiul nostru, Antoniu Pavel, și cu tată-su din junglă îți urează să avem în continuare super team și să ne vedem nepoții”, a scris Daniel Pavel, alături de multe inimi și flori.

Internauții i-au apreciat postarea prezentatorului de la Survivor și l-au lăudat pentru relația frumoasă pe care reușește să o păstreze cu mama lui Antoniu.

„Domnule Dan, aveți toată aprecierea mea pentru faptul ca aveți o relație frumoasă și sănătoasă cu mama copilului! Multe cupluri care s-au separat nu reușesc sa facă asta, deși pentru copii este ideal! Big Like amândurora și apreciere partenerei dumneavoastră că înțelege și acceptă! Așa se comportă oamenii civilizați și educați! La mulți ani, doamnei!”, a comentat unul dintre urmăritorii lui Daniel Pavel.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.