Ana Odagiu și Conrad Mericoffer au spus cel mai sincer DA, după doi ani de relație. Cei doi s-au căsătorit civil și au făcut pasul cel mare cu multe emoții, dar încrezători în povestea de dragoste pe care o trăiesc. Actorii au postat imagini superbe din ziua evenimentului, mai ales că acesta a avut loc la mare. Ana Odagiu le-a mărturisit internauților faptul că rochia pe care a purtat-o a fost prima probată și aleasă.

„Cuvintele mi-au rămas mici, poveștile din spate sunt multe, așa că voi spune doar ce am spus și atunci: DA. Povestea rochiei: prima probată și instant calificată” , a fost mesajul transmis de Ana Odagiu pe pagina sa de socializare.

Victoria Răileanu s-a logodit la Paris

Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer au divorțat după mai mulți ani de relație. Cei doi au împreună un băiețel și și-au refăcut viața după separare. Victoria Răileanu a mărturisit că, îndemnată de prietenele ei, ea și-a făcut un cont pe o aplicație de dating, acolo unde și-a cunoscut actualul partener.

Actrița a trăit momente la care nici nu visa alături de iubitul său, mai ales că acesta a cerut-o de soție într-o escapadă romantică la Paris.

„Multe momente frumoase a avut 2022, dar momentul în care ne-am logodit în Paris merită clar o coroniță de premiul 1. N-avem poza clasică. Cu poza asta ne-am anunțat și familiile ? Te iubesc, my love. I love you sfm. Mențiune specială: girls, mersi că m-ați bătut la cap să-mi fac Bumble ??”, a fost mesajul transmis de Victoria Răileanu.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: