Adina Alberts a atras atenția publicului cu noile dezvăluiri despre sora sa, Daniela, care a ales să devină călugăriță acum aproximativ 27 de ani. Într-un interviu acordat emisiunii moderate de Cristina Șișcanu de la Metropola TV, medicul estetician a dezvăluit că relația lor s-a schimbat de-a lungul timpului și că acum sunt mai apropiate, deși, la început, decizia surorii sale de a se muta la mănăstire a venit ca un șoc peste întreaga familie.

Daniela, cu doi ani mai tânără decât Adina Alberts, a parcurs un drum academic impresionant, absolvind Facultatea de Fizică de la Măgurele și urmând apoi doi ani de studii în Cibernetică la ASE. Cu toate acestea, a ales să renunțe la cariera sa pentru a se dedica vieții monahale. Decizia ei a fost un șoc pentru familie, iar adaptarea a durat mulți ani. Adina Alberts recunoaște că a avut dificultăți în a înțelege această alegere la început, dar și-a găsit liniștea odată ce a văzut cât de mulțumită era sora ei în noua sa viață.

"A fost un șoc pentru familia noastră și foarte mulți ani nu am… nu am reușit să ne revenim. Mama abia acum e cât de cât mai… eu m-am împăcat cu ideea că am, am spus că am evoluat și eu spiritual, la început mă liniștea faptul că ea e mulțumită sau mă agățam de lucrul ăsta.

Ulterior, am realizat că mai are și ea momentele ei când poate se gândește că a făcut o alegere… poate nu o alegere bună, dar acum știu eu sigur că a făcut o alegere bună, pentru că i-am simțit de multe ori puterea rugăciunii. Am avut cumpene, probleme și am sunat-o să mă ajute și într-un sfert de oră au dispărut norii, s-a luminat totul”, a povestit vedeta.

Adina Alberts mărturisește că și ea a evoluat spiritual de-a lungul carierei sale în medicină și că a simțit prezența lui Dumnezeu în multe rânduri. În plus, Adina și fiica ei, Briana, merg deseori la mănăstirea de lângă Sibiu unde locuiește Daniela.

„Am evoluat eu în cariera mea și l-am simțit pe Dumnezeu în sală de nu știu câte ori în situații de cumpănă. Am înțeles și am apreciat și suntem aproape, ne vizităm, eu o iau pe Briana (n.r. – fiica ei) și mergem la Sibiu, pe lângă Sibiu, ea vine de câte ori o invităm. Avem această legătură. Am postat la un moment dat pe Facebook o poză (…) au fost atâtea comentarii (…) mi-a plăcut că oamenii au spus că una se ocupă de trup și una se ocupă de suflet”, a mai mărturisit Adina Alberts.

Atunci când a fost întrebată dacă sora sa a manifestat o credință puternică încă de la o vârstă fragedă, Adina Alberts a negat acest aspect. Ea a povestit că Daniela a căutat mereu răspunsuri și sensuri în viață, iar experiența unei iubiri neîmpărtășite a marcat-o adânc.

„Nu, dar cerceta. Era studentă în anul I sau II, a avut o iubire, dar nu a fost neîmpărtășită, a avut un prieten pe care l-a iubit mult și viceversa. În schimb, noi ne-am mutat, am venit în București, și tata a insistat să vină și ea în București, să se transfere. Ea a intrat la Fizică la Iași inițial, după aia s-a transferat la Măgurele, asta i-a despărțit. Îmi aduc aminte că băiatul ăla se suia noaptea în tren ca să vină dimineața să o vadă, să se întoarcă până seara înapoi în Iași. Deci a fost o perioadă foarte dificilă. Părinții mei nu puneau accent pe asta, așa au fost ei crescuți, nu puneau accent pe suflet. Asta e, așa a fost să fie! (…) E bine, e ok! Suntem ok! Puteam să fim și mai bine, și mai rău, Dumnezeu știe!”, a mai spus ea în emisiunea de la Metropola TV.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: