Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată în luna iunie, atunci când micuțul lor, Sasha Ioan s-a născut. Bebelușul a fost așteptat cu multă iubire de toți membrii familiei, iar bucuria nașterii sale a fost imensă.

Anghel Damian a fost alături de partenera sa în ziua cea mare, iar imediat după externare, Theo Rose a mers acasă la părinții ei, care s-au bucurat să își vadă nepoțelul. Micuțul, pe numele său, Sasha Ioan Diaconu, nu a preluat numele de familie al tatălui său, Anghel Damian, așa cum este obiceiul, ci pe al lui Theo Rose.

Tatăl artistei, Ioan Diaconu, a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre alegerea proaspeților părinți cu privire la numele de familie al micuțului.

„Deci se numește Diaconu, după Theo, după noi, Sasha-Ioan. Noi ne bucurăm grozav, este pentru noi primul nepoțel, este o realizare extraordinară, așteptăm de mult timp', a declarat Ioan Diaconu, la televizor, potrivit Playtech.

Cadoul special primit de Theo Rose de la mama lui Anghel Damian

Imediat după ce a năcut, Theo Rose a primit un cadou cu totul special din partea mamei iubitului ei. Bunica paternă a lui Sasha i-a dăruit artistei un dar cu totul deosebit, menit să îl protejeze pe cel mic.

„Am primit de la mama lui Anghel, de la bunica lui Sasha, un cadou. Am primit o pietricică din Africa de Sud, o piatră prețioasă, ea știe că face acolo niște research-uri pentru animațiile pe care filmează. E o piatră care să-i poarte noroc, să-l protejeze’, a mărturisit emoționată Theo Rose în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de pe PRO TV.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: