Cătălina Grama și Paul Ipate au făcut un pas important în relația lor de aproximativ nouă ani. Cei doi s-au căsătorit civil într-o ceremonie intimă și romantică, desfășurată în Martina Franca, Italia. Cu toate că relația lor este una de durată, lui Jojo i-a luat ceva timp să ajungă la această decizie, însă acum se bucură de momentul special și unic în viața lor.

Iubirea lor a înflorit în timp, iar acum se bucură de o familie frumoasă, împreună cu fetița lor, Zora, și băiatul lui Jojo, Achim, dintr-o căsnicie anterioară. Cătălina Grama a făcut acest anunț special pe rețelele de socializare, dezvăluind că a spus "da" și că și-a unit destinul cu cel al lui Paul Ipate. Postarea emoționantă a cuplului a fost însoțită de fotografii de la ceremonia civilă, unde actrița a purtat nu mai puțin de trei rochii de mireasă.

„Thats amore! Și am zis da! Te iubesc Paul până la cer și după! Paul Ipate, ti amo! #cununiacivila Mulțumesc prietenei noastre Ely Adam pentru styling și sufletul ei minunat! Mulțumesc și pentru rochiile care au fost un vis frumos și Adina Buzatu pentru ținuta impecabilă pe care a purtat-o Paul. Grazie Mille per tutto”, le-a dezvăluit actrița fanilor ei.

Jojo a mai fost căsătorită anterior cu Ionuț Grama, între anii 2009 și 2012, din această căsnicie rezultând băiatul ei. În 2014, actrița l-a întâlnit-o pe Paul Ipate, alături de care și-a construit o viață frumoasă și plină de iubire.

Deși în trecut spuneau că nu au planuri de a se căsători, cei doi au simțit că a venit momentul să-și uneacă detinele pentru totdeauna.

„Oamenii se împart în două sau trei categorii: cei care urăsc actul căsătoriei cu desăvârșire și nu vor să-l vadă, cei care aleargă după el și cei cărora le e indiferent. Eu cred că fac parte din a treia categorie. Nu neapărat că îmi e indiferent, dar sunt în egală măsură ok și cu și fără. (…) Suntem căsătoriți cu sufletul, dar mie nu înseamnă că îmi e frică de el (n.r de act), dar nu am nicio treabă, pur și simplu nu ne-am dorit să facem asta. (…) Ne-am cunoscut la o vârstă matură”, a mărturisit Jojo, pentru Antena Stars.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: