Deși au ales să meargă pe drumuri separate în urmă cu mai bine de un deceniu, Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au găsit o modalitate de a colabora în creșterea și educația fiului lor. Cu un angajament ferm față de bunăstarea lui David, cei doi părinți au reușit să mențină o relație respectuoasă și echilibrată.

„Minunat, ca întotdeauna”, a declarat Diana Munteanu, vorbind despre colaborarea ei cu Claudiu Niculescu în creșterea fiului lor.

De-a lungul anilor, Diana Munteanu a fost un exemplu de reziliență și putere interioară, gestionând cu încredere responsabilitățile de mamă singură. Cu toate că l-a crescut singură pe David, ea a recunoscut întotdeauna sprijinul și implicarea lui Claudiu Niculescu în viața fiului lor. În ciuda provocărilor vieții de mamă singură, Diana Munteanu nu a dat niciodată dovadă de autocompătimire sau de sentimente de victimizare.

„Nu-mi place să-mi plâng de milă, să mă văicăresc. Cu ce te ajută? Eu nu înțeleg oamenii care se plâng. (…) Sunt niște lucruri pe care le-am luat atât de normal și de firesc, le-am privit exact așa cum au venit și cred că de-asta le-am parcurs ușor. Niciodată nu zic: «Aoleu, ce mă fac?». Merg mai departe. (…) N-am avut niciodată momentul ca să am nevoie să mă remontez, nu știu cum e. Le iau așa cum vin și le fac ca atare.”, a mărturisit Diana Munteanu pentru Unica.ro.

În plus, Diana Munteanu a fost subiectul unor discuții recente legate de aspectul său fizic, mulți considerând că a slăbit excesiv. Cu toate acestea, vedeta TV a explicat că se simte bine în pielea ei și că își menține un stil de viață activ și sănătos, concentrându-se pe sport și alimentație echilibrată.

„Aş spune că sunt chiar mai fit decât eram acum un an. (zâmbeşte) Da, pentru că mi-am spus că, dacă tot stăm acasă, să fac ceva bun şi sănătos şi, începând din perioada aia, împreună cu David, ne-am făcut un program zilnic de antrenament. Au fost zile când ne-am antrenat şi de două ori pe zi şi a fost minunat. Pentru mine, sportul şi mâncarea sănătoasă sunt stil de viaţă, ceva ce a devenit normalitate. Iar disciplina este ceva ce s-a format în anii de şcoală, atunci când făceam sport de performanţă şi care, iată, m-a ajutat să rămân aşa”, a spus în 2021 Diana Munteanu pentru Clickpentrufemei.ro. „La 1,71 de metri, am 53,5 kilograme, ceea ce, în orice altă ţară, ar fi considerată o greutate absolut normală. Şi, până la urmă, fiecare trebuie să fie aşa cum se simte cel mai bine în pielea lui!”, a mai adăugat vedeta.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: