Setari Cookie-uri

Diana Munteanu dezvăluie detalii intime din viața personală: Sunt singură și e OK așa. De ce nu a reușit să își facă o relație?

Fără a avea un iubit în prezent, Diana Munteanu a subliniat că se simte confortabil în postura de femeie singură și că își dedică atenția carierei și fiului său, David

Diana Munteanu, cunoscuta prezentatoare de la "Super Neatza de weekend" difuzată pe Antena 1, a vorbit recent despre viața sa personală, dezvăluind că în prezent nu are nicio relație amoroasă. La vârsta de 45 de ani, Diana își dedică timpul și energia carierei sale în televiziune, dar și fiului său, David, din căsătoria anterioară cu Claudiu Niculescu. Despre starea sa sentimentală, vedeta a afirmat cu sinceritate că nu are un iubit în acest moment.

"Nu am iubit. Cred că se întâmplă sau nu. Nu cred că e ceva ce ar trebui să-ți propui, să te gândești ca un om să fie într-un fel sau în altul. E simplu. Eu sunt singură și e ok așa cum e", a declarat Diana Munteanu în cadrul unei intervenții la Fresh by Unica, la începutul anului curent.

Citește și:

Întrebată despre lecțiile învățate din relațiile trecute, prezentatoarea TV a evitat să ofere un răspuns concret, dar a subliniat filozofia sa de viață.

"În general, în viață, cred că e bine să învățăm din lucrurile care ni se întâmplă. Cred că asta este menirea și drumul acesta în viață despre asta e, despre a învăța din fiecare lucru care ni se întâmplă câte ceva. Să iei lucrurile bune și să mergi mai departe altfel, spre mai bine. Eu așa trăiesc. Încerc să fiu astăzi mai bună decât am fost ieri, mâine mai bună decât sunt astăzi și tot așa", a mai adăugat Diana Munteanu.

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au fost căsătoriți timp de 7 ani, din 2007 până în 2014, și au împreună un băiat, pe nume David. Chiar dacă își crește singură fiul de aproape 10 ani, Diana a mărturisit că a beneficiat întotdeauna de sprijinul fostului soț. Vedeta nu a simțit niciodată nevoia să se plângă de viața de mamă singură și a subliniat că a privit această experiență ca pe o provocare normală și firească.

Citește și:

"Minunat, ca întotdeauna. Așa mi se pare și firesc să fie. Lucrurile nu se vor schimba niciodată în planul acesta. E perfect și așa trebuie să fie, așa consider", a concluzionat Diana Munteanu, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.