Evenimentul aniversar va avea loc sâmbătă, 23 martie la clubul Quantic din București, unde trupa va oferi o experiență deosebită pentru fanii lor.

Albumul "Asfalt", lansat în 2004, a reprezentat un moment semnificativ pentru evoluția muzicală locală, influențând pentru totdeauna ceea ce urma să devină sound-ul underground-ului românesc. Chiar dacă, modest, trupa îi neagă influența, amestecul de pe acest album de grunge, punk, metal și alternative rock a dat, în cele din urmă, un sunet recognoscibil vocii unei generații întregi. Vocea plină de angoase, de sensibilitate, de curiozitate, de rebeliune și de iubire au sintetizat-o Luna Amară acum 20 de ani în "Gri Dorian", "Ego nr. 4" și "Roșu Aprins", iar din acel moment, underground-ul românesc nu a mai privit niciodată înapoi.

Cu o abordare autentică și pasiune nestinsă pentru muzică dar și pentru oameni în general, pentru toate fațetele poveștilor lor, trupa a captivat constant publicul prin interpretările lor puternice și originale. Concertul aniversar din 23 martie 2024 sărbătorește și oglinda în care ne-au forțat să ne privim acum două decenii, și vocea pe care tot ei ne-au dat-o, fiind totodată mărturia impactului lor de durată în muzica românească.

Detalii eveniment:

În deschiderea evenimentului aniversar "Asfalt - 20 de ani", publicul va fi întâmpinat de trupa de rock alternativ și post-metal Taiga Dream.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: