Setari Cookie-uri

Iulia Albu: 'Nu ma consider nicidecum perfecta, mai am foarte multe de invatat'

Iulia Albu, cine este aceasta prezenta curioasa din vietile noastre?

Am tot vazut ce te enerveaza la ceilalti. La tine ce te enerveaza?

Nu as schimba nimic la mine. Nu ma consider nicidecum perfecta, in sensul clasic al cuvantului, insa cred ca echilibrul este cheia. Cu totii avem parti bune si parti mai putin bune, important este felul in care le potentam, in functie de experienta de viata pe care o dobandim. Sigur ca mai am foarte multe de invatat, imi doresc sa urmez un master in Sculptura pe care ar fi trebuit sa il incep anul acesta, insa mi-a fost imposibil avand in vedere ca am demarat al doilea sezon “Bravo, ai stil!”, imi doresc un doctorat in Istoria Artelor si as vrea ca brandul Iulia Albu sa ajunga un nume international in maximum 5 ani.

Ce le spui celor care considera superficiala preocuparea excesiva pentru moda?

Moda este in sine o preocupare superficiala! Trendurile sunt pasagere, iar designerul este sclavul clientelei sale. Sa nu uitam ca, in fond, vorbim despre carpe, si asta o spune cineva care poseda autoritatea necesara. Felul in care alegem, insa, sa transpunem moda in viata noastra, felul in care cu ajutorul hainelor reusim sa transmitem un mesaj non verbal celor din jurul nostru si felul in care moda poate fi dusa la rang de arta, sunt lucrurile care separa elitele din moda (cei avizati de institutiile specializate si confirmati de catre piata) si transcend nivelul superficial al “acoperamantului”.

Citește și:

Sursa foto: Facebook

Vizionare placuta


Radu Buzăianu se ocupă seara la televizor de politicienii care-i fac viața grea, iar în timpul zilei, de cei 3 copii pe care-i are să-i facă viața un loc mai bun și mai cu sens. Din ce...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.