Setari Cookie-uri

Cosmina Pasarin: 'Generozitatea e buna dar, trebuie incadrata intre niste limite clare'

Cosmina Pasarin este genul acela de femeie pe care-ti vine sa o intrebi lucruri, care stie sa raspunda.

Ce calitati ai castigat de cand am inceput sa te stim si pana acum?

Sunt un om foarte tolerant. Imi place ca am aceasta abilitate, imi place ca am rabdarea necesara sa acord sanse multiple unor situatii si oameni din viata mea. Adica nu renunt imediat cand vad ca solutiile apar mai greu. Ma simt impacata cu mine cand fac asta, iar acest lucru ma ajuta sa nu am regrete, sa inteleg totul mult mai bine si sa evoluez, deoarece stiu ca eu mi-am facut partea si am acordat timpul si rabdarea de care era nevoie. Desi e clar ca nu toate lucrurile se asaza cum imi doresc eu, am mai multa liniste in suflet cand stiu ca am depus aceste eforturi si astfel ies din povestile astea mai putin sifonata.

cosmina pasarin

La fel de mult imi place si faptul ca pe plan profesional am reusit sa fac foarte multe lucruri, chiar daca ele nu sunt atat de promovate, fara a fi sustinuta de nimeni. Nu am strans averi, dar nici nu le vreau. Imi lipsesc multe lucruri, am si momente dificile, insa ma bucur ca fac totul singura, ca am chef de viata si de munca si ca ma ajuta Universul sa primesc diverse ocazii pentru a dovedi asta.

Citește și:

De-a lungul tipului daca am lua lucrurile, cand ti-a placut cel mai putin de tine, Cosmina?

Am observat ca atunci cand esti un om tolerant, risti sa intalnesti tot mai des si oameni care abuzeaza de asta, asa ca pot spune acum ca cel mai putin mi-a placut de mine cand am acordat prea mult timp din viata mea unor situatii care nu-mi aduceau decat energii joase si nefaste. Tot credeam eu ca mai merita unii cate o sansa in plus, insa, in cazul lor erau deja prea multe si nu le mai meritau demult. Bine macar ca acum pot spune ca mi-am invatat lectia. Voi fi la fel de rabdatoare si toleranta si de acum incolo, insa voi acorda mai putin timp si spatiu.

Timpul e foarte pretios si nu mi-l da nimeni inapoi. E buna si generozitatea, dar si ea trebuie sa se incadreze in niste limite clare. Ce stiu eu clar e ca detest sa bat pasul pe loc si nu mi-a placut ca, din dorinta prea mare de a le rezolva, a aparut si putina confuzie si am cazut un pic in extrema cealalta, o extrema care a scos in evidenta faptul ca am si cam pierdut vremea.

Citește și:

Daca ar fi sa faci dintre cele pe care le-ai facut ceva diferit, luand-o cumva de la capat, de unde ai lua-o?

Desi poate suna a cliseu, nu as lua-o de la capat, chiar daca spuneam ca mi se pare ca in unele momente am cam uitat de timp. Chiar si asa, consider ca situatia este sub control si ca trebuie doar sa nu mai fiu atat de generoasa cu timpul acordat unora sau altora. Nimic nu se petrece la intamplare si evit intotdeauna sa ma gandesc la ce ar fi fost si la cum ar fi fost daca...

cosmina pasarin Cand pui astfel problema, risti sa-ti umpli viata de regrete si momente de amaraciune. Stim deja cu totii ca fiecare experienta, mai buna sau mai rea, are rostul ei bine definit in viata noastra. Imi asum tot, traiesc fara regrete si chiar nu as vrea sa schimb nimic.

Vizionare placuta


Radu Buzăianu se ocupă seara la televizor de politicienii care-i fac viața grea, iar în timpul zilei, de cei 3 copii pe care-i are să-i facă viața un loc mai bun și mai cu sens. Din ce...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.