Setari Cookie-uri

Cosmina Pasarin: 'Generozitatea e buna dar, trebuie incadrata intre niste limite clare'

Cosmina Pasarin este genul acela de femeie pe care-ti vine sa o intrebi lucruri, care stie sa raspunda.

Si daca ar fi sa locuiesti in alta parte, unde ai locui?

Poate pare greu de crezut, dar tot in Romania as vrea sa traiesc. Sunt unul dintre acei oameni foarte atasati de locul natal. Imi iubesc familia si prietenii, iubesc atat de mult si locul in care traiesc si imi petrec timpul, incat n-as putea sa fac aceasta schimbare. Sunt eu un om vesel si relaxat , dar aceste doua aspecte nu sunt suficiente pentru a putea supravietui intr-un spatiu dintr-o alta tara.

cosmina pasarin
Dintre cele care-ti trebuie, ce-ti trebuie cel mai mult?

Pe plan profesional, am nevoie de si mai multa actiune. Am parte de ea, insa vreau si mai multa. Cu asta ma hranesc. Sunt, fara indoiala, un om care are nevoie de actiune multa. Am energie multa, mult chef de viata si o dorinta foarte mare de a face cat mai multe lucruri pe plan profesional. Doar la asta ma gandesc si dedic foarte mult timp proiectelor in care ma implic. Totodata, in plan personal, pentru ca am tot intalnit in utima vreme si diverse persoane pentru care nu am cuvinte de lauda, am nevoie sa intalnesc oameni noi care nu umbla cu jumatati de masura, oameni asumati, empatici, maturi si corecti.

Citește și:

Vizionare placuta


Radu Buzăianu se ocupă seara la televizor de politicienii care-i fac viața grea, iar în timpul zilei, de cei 3 copii pe care-i are să-i facă viața un loc mai bun și mai cu sens. Din ce...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.