Setari Cookie-uri

Ce este scoala Increderii Kudika powered by Always #CaOFata?

Stii povestile femeilor de succes pe care le urmaresti, despre care tot citesti, care te fac sa inchizi ochii si sa visezi?

Aurora Liiceanu: Exista o asimetrie a raportului succes/aspiratii – esec, in sensul in care succesul este valorizat pozitiv pozitiv, iar esecul, negativ. Din punct de vedere psihologic, cel care asigura progresul, dezvoltarea este esecul, pentru ca el are o latura pozitiva neglijata: prin esec invatam, apoi ne schimbam, evoluam. De aceea, un esec poate chiar mobiliza motivatia de a reusi, de a ne impinge limitele, de a transforma asteptarile in realizari.

always

Anca Serea: Cu timpul am invatat ca nu este nimic grav sa ai un insucces, indiferent de natura lui. Esecurile m-au motivat sa fiu mai implicata, sa-mi doresc mai mult, sa am credinta si increderea sa o iau mereu de la capat. Cu totii avem vise, dorinte si cred ca nu intotdeauna reusita lor depinde de noi. Noi suntem cei care dam valoare si importanta lucrurilor, iar atunci cand acestea nu se intâmpla, ideal ar fi sa nu renuntam! Dragostea nemarginita pentru copiii mei, suportul lor, ambitia de a fi o mama buna, vointa de a face bine, m-au facut sa nu ma tem de esecuri.

Citește și:

always
Recent, am participat la o emisiune concurs de dans, mi-am depasit de multe ori conditia fizica, am muncit multe ore pe zi si m-am privat de compania celor mici si de orele de somn! M-am temut de ridicol, dar astazi, dupa 4 luni, imi este un dor nebun de zilele acelea! Nu am castigat marele premiu, dar am castigat prietenii, oameni dragi, amintiri de neuitat! Cred ca esecul privit cu o atitudine pozitiva va atrage pe viitor experiente frumoase si un echilibru personal la care ar trebui sa tindem cu totii.

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.