Setari Cookie-uri

Ce este scoala Increderii Kudika powered by Always #CaOFata?

Stii povestile femeilor de succes pe care le urmaresti, despre care tot citesti, care te fac sa inchizi ochii si sa visezi?

Alexandra Marinescu, pilot de Formula 4: Atunci cand ceva nu ti-a reusit, uneori e greu sa te ridici imediat si sa mergi mai departe, e greu sa nu lasi indoiala sa te tina pe loc. Nu stiu daca am un sfat foarte valoros despre cum ar trebui sa privim esecul, dar am auzit la un moment dat o zicala care mi-a ramas in minte:Un profesionist a esuat de mai multe ori decât a incercat un incepator.” Daca iti amintesti intotdeauna ca orice lucru important vine cu mai multe incercari, nimic nu te poate tine pe loc.

citate

Ioana Dumitrache, beauty blogger: Esecul apare doar dupa ce se trage linia de final. Pana in acel moment ai oportunitatea de a incerca sa reusesti de cate ori vrei.

always

A.G. Billig, scriitoare: Esecul nu este capatul drumului, ci doar o etapa. Persevereaza in ceea ce ti-ai propus si vei reusi.

esec

Iulia Stoica, artista: Esecul este un moment care ne ajuta sa devenim mai puternici, caci libertatea adevarata inseamna sa ne depasim frica de esec!

Citește și:

esec

Irina Mohora, prezentator TV: Cred ca esecul ne este familiar tuturor. Dar mai cred in perseverenta. Cred ca determinarea, dorinta de a invata, de a face mai mult si mai bine, de a te suprinde facand lucruri la care nu te-ai gandit niciodata sunt mai importante decat o nereusita. Da, este neplacut cand esuam, cand lucrurile nu ne ies cum si cand vrem, insa niciodata nu m-am temut de un esec. Nu este un capat de tara. Este doar punct si de la capat. Partea buna, atunci când ai un esec, este ca din acel punct nu poti decat sa evoluezi, te duci in sus, catre mai bine.

citate

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.