Setari Cookie-uri

Ce este scoala Increderii Kudika powered by Always #CaOFata?

Stii povestile femeilor de succes pe care le urmaresti, despre care tot citesti, care te fac sa inchizi ochii si sa visezi?

Stii povestile femeilor de succes pe care le urmaresti, despre care tot citesti, care te fac sa inchizi ochii si sa visezi? Ei bine, multe dintre ele au inceput cu un esec. si au fost urmate de... inca unul si inca unul... Pentru ca esecul nu e o destinatie, e un drum pe care il parcurgi. Cand esuezi inseamna ca traiesti. Ca incerci. Ca inveti. Ca evoluezi. Ca te construiesti pe tine mai buna, mai increzatoare, mai puternica.

In timpul pubertatii, increderea in sine a fetelor scade. Potrivit noului studiu Always, jumatate dintre ele se simt paralizate de teama de esec. Inspirata de Campania Always #CaOFata, Scoala Increderii isi propune sa inspire la randul ei fetele sa accepte esecul atunci cand are loc si sa foloseasca aceasta experienta ca pe un instrument pentru a-si dezvolta increderea, incurajandu-le sa mearga mai departe #CaOFata.

Citește și:

Cristiana Haica, psiholog, expert Always: Esecul este infricosator pentru oricine. Numai ca frica vine din neintelegerea lucrului de care ne e frica. Am inteles esecul si m-am imprietenit cu el, vazand in el o sursa de semnalare a greselilor pe care le fac, fie in pregatirea pentru un anumit moment, fie in propiul mod de a gandi. Si am observat ca esecul ma ajuta sa evoluez. Fara esec, nu m-as mai putea bucura de succes, pentru ca nu l-as mai recunoaste ca succes.

always

Oana Cuzino: Esecul initial face succesul mai stralucitor, atunci cand nu te dai batut.

always

Andreea Chitu, vicecampioana mondiala la judo: Fiecare esec e ca o repetitie pregatitoare pentru succes. Pentru mine, fiecare esec a fost o lectie din care am invatat ceva important pentru viitor. Frica de esec te face incapabil de efort, iti rapeste creativitatea si increderea in sine. Daca as fi permis ca esecurile mele - sau ceea ce mi se parea a fi, la vremea respectiva, un insucces - sa ma descurajeze, cu siguranta nu as fi ajuns unde sunt acum. Esecul este doar in mintea noastra si depinde in totalitate de noi cum il percepem.

Citește și:

esec

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.