Setari Cookie-uri

Mindfulness - secretul successului în afaceri și al libertății interioare

Unul dintre cele mai recente evenimente de mindfulness din sudul Californiei i-a adus în fața publicului printre alții pe Mikhail Alfon, cel mai important digital marketer din Orange County, Jennifer Irene, profesor de yoga, actriță și trainer pentru celebrități.

Fiecare dintre ei a povestit despre cum mindfulness - arta de a trăi în momentul prezent, i-a ajutat să depășească momente dificile de viață și să aibă succes în carieră.

Pentru Jennifer Irene, conștientizarea nevoii de mindfulness a apărut atunci când în viața ei s-a acumulat prea mult stres.

”Eram genul de femeie luptătoare, care poate să se descurce singură și să mute munții din loc, cu un program nebun și încărcat. Insă atunci când fratele meu, veteran de război, și sora mea au trecut simultan prin situații de viață extrem de dificile, am simțit că mă lovesc de un zid și că am nevoie de ajutor.”

Acela a fost momentul în care Jennifer s-a apucat de hot yoga, o practică pe care a integrat-o în viața ei și pe care le-o împărtășește și altora în calitate de profesor. Practica a ajutat-o să descopere și iubirea de sine, care reprezintă un pas importan către libertate.

Citește și:

”Atunci când te iubești pe tine”, spune Jennifer, ”nu mai ai nevoie să ceri validarea sau aprobarea nimănui și poți să fii, în sfârșit, autentic.”

Mikhail Alfon se folosește de tehnicile de mindfulness pentru a construi un business de succes. El și-a creat propria mantră, pornind de la viziunea lui despre cea mai bună versiunea a lui însăși, cu care își începe dimineața și pe care o rostește de mai multe ori. De asemenea, atunci când vizualizează succesul companiei sale, el nu se gândește doar la beneficiile sale ci și la binele angajaților și al celor pe care îi poate ajuta prin intermediul serviciilor sale.

Mikhail este conștient de calitățile sale ceea ce nu îl împiedică să își întrebe apropiații cum îl văd și asta penru că ceilalți pot avea ades o viziune mai grandioasă asupra noastră decât o avem noi. Iar atunci când vine vorba de alegerea unei echipe este la fel de important să te poți bucura de victorii alături de partnerii tăi ca și să treceți prin obstacole și greutăți împreună.

Citește și:

Featured foto by Rawpixel.com via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.