Setari Cookie-uri

Cinci pași pentru ca sa fii mai fericită

Iată cinci lucruri care nu costă bani și care te pot ajuta să atragi mai multă fericire în viața ta pe termen lung. 

Avem tendința să complicăm lucrurile și să credem că drumul către fericire trebuie să fie unul întortochiat și complicat. Vestea bună este însă că penru a fi fericită este suficient să fii prezentă în momentul de acum și să te bucuri de lucrurile simple. Acele lucruri mici, în aparență banale. pe care majoritatea oamenilor nu le văd.

Mass-media, reclamele, influencerii ne fac să credem că, pentru a fi fericite, trebuie să posedăm un anumit obiect, să avem un anumit statut social sau o anumită sumă de bani pe cardul de credit. In realitate, aceste lucruri sunt un bonus pe care îl primim atunci când avem înceredere în fluxul vieții și cultivăm bucuria de a trăi. Iată cinci lucruri care nu costă bani și care te pot ajuta să atragi mai multă fericire în viața ta pe termen lung.

Citește și:

1. Fă ceva pozitiv de îndată ce te trezești

Citește câteva pagini dinr-o carte inspirațională sau un articol motivațional, sau urmărește un video (multă vreme mi-am început ziua cu învățăurile lui Abraham Hicks). Felul în care îți începi ziua influențează întregul curs al acesteia și te încarcă cu energie pozitivă de la primele ore ale dimineții.

2. Încearcă ceva nou în fiecare săptămână

Este ușor să te lași furată de rutina de zi cu zi. Îți dă senzația de siguranță dar face viața plictisitoare. De aceea suntem atât de fericite când încercăm ceva nou, fie că e vorba de un fel de mâncare sau băutură, o activitate sau loc nou.

3. Joacă-te

Joaca este unul dintre cele mai puternice instrumente pentru fericire. Și asta pentru că readuce la viață copilul interior și înseamnă distracție. Te poți juca în multe feluri. Joacă jocuri de societae, dansează, glumește.

Citește și:

4. Mergi într-un loc în care nu ai fost

Să explorezi locuri noi nu este doar interesant și distractiv, dar ajută mintea să gândească în moduri noi, îmbunătățește creativitatea și stimulează organismul să producă mai mulți hormoni ai fericirii.

5. Vorbește cu o peroană pe care o iubești

Când știi că vei vorbi cu cineva la care ții cu adevărat, cu cineva de care îți pasă, vei aștepta cu nerbăbdare ziua respectivă și te vei simți mai fericită.

Featured foto by Jacob Lund via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.