Setari Cookie-uri

4 ondulatoare de par diferite de modelele clasice

Ondulatorul de par joaca un rol foarte important in viata unei femei, probabil la fel de important ca si placa pentru intins parul. Si chiar daca ne dam in vant dupa parul perfect drept, un ondulator de par tot o sa isi gaseasca locul in dulapul nostru cu produse si ustensile pentru ingrijirea si coafarea parului.

Esti constienta de faptul ca starea de spirit este influentata de cele mai multe ori de felul in care arati, nu-i asa?! Stii ca poti sa iesi din casa nemachiata si imbracata simplu, dar sa te simti excelent doar pentru simplul fapt ca parul tau este curat si plin de volum?!

Mie mi se intampla adesea. Dar imi dau seama de asta abia in momentul in care fac contrariul, adica ma super aranjez, dar pentru ca nu am avut timp sa ma ingrijesc si de par, ma simt ca si cum mi-as dori sa ma ascund intr-o gaura de soarece.

Si mi-am propus de mai multe ori sa nu mai ies din casa pana cand nu am parul cum trebuie. Nu mi-a iesit mereu, dar cel putin sunt pe drumul cel bun.

De aceea vin astazi cu cateva recomandari de ondulatoare de par care te vor ajuta sa obtii cele mai frumoase bucle si coafuri, asemanatoare cu cele pe care le-ai obtine la salonul de infrumusetare.

Ondulator automat Babyliss

De cand a aparut pe piata, mi-am tot spus: ondulatorul automat trebuie sa fie al meu!

Citește și:

Mi se pare cel mai usor de manevrat, cu ajutorul sau reusind sa obtina bucle perfecte chiar si cele mai "neindemanatice" dintre noi.

Ondulatorul beneficiaza de acoperire ceramica pentru un efect de netezire al parului.

Ondulator automat Babyliss

Vezi oferta de ondulatoare automate

Ondulator ceramic Philips

Cei de la Philips promit obtinerea rapida si usoara a onduleurilor, chiar si la spate.

Forma sa unica de lalea si placile inteligente mentin suvita de par in timpul coafarii, permitand creearea unor bucle elegante si naturale printr-o simpla miscare.

Pentru a obtine rezultate placute, temperatura de coafare profesionala este de 200 de grade. Si nu trebuie sa iti faci griji in privinta arsurilor care ar putea sa se produca accidental, pentru ca placile sunt protejate impotriva atingerii.

Ondulator de par ceramic Philips

Vezi mai multe modele de ondulatoare

Ondulator Remington spirala

Trebuie sa recunoastem ca noi femeile ne dam in vant dupa schimbarile de look. Daca nu ne schimbam culoarea sau tunsoarea, incercam o coafura noua, iar asta ar putea insemna trecerea de la parul drept la onduleuri. Si pentru ca, oricat de multe tutoriale am urmari, obtinerea buclelor perfecte tot ne da batai de cap, asa ca trebuie sa ne indreptam atentia catre cele mai bune ondulatoare.

Citește și:

Ondulatorul de la Remington este usor de utilizat si te ajuta sa-ti creezi bucle fara efort, multumita ghidajului ingenios spiralat. Selectorul unic de de marime al tamburului permite schimbarea dimensiunii, intre 19mm si 31mm, special pentru coafura dorita - bucle stranse sau relaxate.

Ondulator de par spirala

Ondulator de par Vezi oferta

Ondulator Winsor Bubble cu bule

Imi plac ustensilele usor de folosit, care nu implica multa indemanare, dar care ajuta o persoana ca mine sa faca minuni cu parul ei.

In descrierea de mai sus se regaseste ondulatorul profesional Winsor Bubble. Cu ajutorul lui se obtin bucle de diferite diametre fara a deteriora firul de par datorita designului inovator - fara clema de prindere. Mie imi inspira incredere.

Ondulator de par cu bule

Gaseste ondulator de par pe care il doresti

La final trebuie sa-ti reamintesc ca folosirea aparatelor de coafat se face doar impreuna cu produsele pentru protectie si stralucire. Nu permite parului tau sa se deterioreze!

Citește și:

Sursa Foto Front Page: shutterstock/g-stockstudio

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.