Setari Cookie-uri

Rujuri mate colorate in functie de culoarea ochilor: ce nuante alegi pentru buzele tale

Rujurile mate in culori tari sunt must-have, must-buy si must-wear in primavara-vara 2017. Poarta cu indrazneala si atitudine un ruj mat rosu, daca ai ochii caprui sau negri. Alege rujul burgundy mat, daca ai ochii verzi. Si daca ai ochii albastri, machiaza-ti buzele cu roz intens.

Primavara-vara 2017 este un sezon surprinzator. Un sezon in care bluzele cu umerii goi s-au intalnit cu nuantele neon din anii ’90. Un sezon in care blugii cu broderii s-au intalnit cu rochiile de zi, din dantela neagra. Primavara-vara 2017 este un sezon in care sandalele cu toc s-au intalnit cu gentile mici, tip borseta.

Si, cand vine vorba de machiaj, este sezonul in care rujurile mate colorate s-au intalnit in toate nuantele, sa satisfaca orice preferinta si orice tipologie!

Te-ai gandit ca doar nuantele de farduri conteaza in accentuarea privirii? Ei bine, si culoarea aleasa pentru buze este la fel de importanta.

Rujul mat roz este perfect pentru ochii albastri

Machiajul de zi sau de seara cu tonuri pastelate a fost propus pentru primavara-vara 2017. Pe langa culorile acide ce amintesc de anii ‘80 si ’90, nuantele soft, dulci, de roz, vin drept propuneri neutre.

Citește și:

Poate cel mai mult mi-a placut make-up-ul propus de Balmain pentru primavara-vara 2017. La el am vazut ochii albastri atat de bine accentuati cu ajutorul gurii pictate cu roz intens, bomboana. Secretul? Aplica rujul mat colorat in roz intr-un start mic, subtil. Uniformizeaza bine si adauga accente de iluminator pe buza superioara. Nu contura buzele decat cu ruj.

Machiajul ochilor albastri la Balmain? Un smokey eyes neglijent, cu ochiul conturat si pe pleoapa superioara si pe cea inferioara. Si mult mascara.

Ruj mat roz daca ai ochii albastri

Ruj mat roz AVON Ruj mat roz pentru femeile cu ochii albastri Nuante neon a la anii '80

Daca ai ochii caprui sau negri, alege rujul mat rosu

Rujul mat rosu este vedeta acestui sezon. El poate fi folosit si de blonde si de brunete si de roscate. Si de femeile cu ochii verzi, albastri sau caprui. Si asta pentru ca este versatil, insa si pentru ca intreaga gama de rosu este in tendinte.

Citește și:

Rujul mat rosu arata spectaculos si foarte dexy daca ai ochii inchisi la culoare.Rosu-vermillon, cu mult oranj, este varianta daca ai pielea usor creola. Rosu intens se potriveste femeilor cu pielea alba si daca pigmentul pielii tale este roziu, alege un ruj mat colorat in rosu-fuchsia.

Poti gasi inspiratie la propunerile de machiaj pentru primavara vara 2017 de la Trussardi, Dolce & Gabbana, Giambattista Valli, Simone Rocha, Mary Katranzou. Elementele comune cand a fost vorba de ruj rosu mat? Sprancenele naturale, pieptanate, neaccentuate de creion, tenul curat, blush putin sau deloc, pometi iluminati si gene minimal accentuate de rimel.

Ruj mat rosu pentru ochii caprui

Ruj balsamic AVON Luxe Ruj rosu cremos pentru buze sexy Ruj mat rosu rezistent la transfer

Ruj mat burgundy pentru a defini ochii verzi

Machiajul colorat este la moda in acest sezon. Se poarta si fardurile in tonuri departe de neutre dar si rujurile colorate. Cu atat mai mult daca sunt mate! Este poate must-have-ul cand vine vorba de ruj colorat in primavara-vara 2017: sa fie mat!

Citește și:

    Burgundy-ul, poate cea mai bogata nuanta, cea mai adanca, cea mai saturata, se potriveste atat de bine in sezonul cald, desi ai zice ca este un ton eminamente cu iz de toamna. Ei bine, visina-putreda s-a propus mult pentru acest sezon. Rujul mat burgundy se potriveste foarte bine femeilor cu ochii verzi si daca vrei sa te inspiri, cauta colectia DKNY pentru acest sezon. Tenul este perfect, mat. Sprancenele usor accentuate. Ochii naturali, putin rimelati, in ton cu culoarea genelor.

    Iar buzele, un adevarat spectacol de senzualitate: burgundy saturat, plin, in strat gros. Mat. Cu contur bine delimitat. Si cu accente aurii: pe buza inferioara amestecata in ruj si deasupra buzei superioare, cu tusa tare, pura de glitter auriu.

    Ruj mat burgundy daca ai ochii verzi Rujuri mate AVON mark Rujuri burgundy mate Ruj potrivit pentru femeile cu ochii verzi

    Tendintele in make-up pentru primavara-vara 2017 sunt variate. Si se axeaza mult pe machiaj natural si hair-style obtinut fara efort – par spalat si-ai plecat! Insa, pe langa tenul curat, impecabil, hidratat, definit cu fond de ten transparent, care nu incarca. Pe langa pometii putin accentuati cu blush natural. Pe langa sprancenele si genele definite, fara extra-volum, fara incarcare, au existat si tendinte pline de culoare.

    Citește și:

      Se poarta glitterul la ochi, se poarta tusa grafica din culori acide pe pleoapa, se poarta nuantele pastelate, se poarta fardurile cu nuante a la anii ’80 si se poarta buzele definite cu rujuri mate colorate.

      Sursa foto front pageV. Ivash, Freepik

      Vizionare placuta


      Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.