Setari Cookie-uri

3 proceduri dermatocosmetice recomandate in aceasta toamna pentru o piele radianta

Toamna devine unul dintre cele mai potrivite sezoane pentru rasfatul pielii cu diferite proceduri dermatocosmetice.

Peelingul chimic

Peeling-uri chimice pot fi folosite in tratamentul unei multitudini de probleme cutanate: hiperpigmentari, acnee, imbatranire cutanata etc.. In functie de substanta folosita, procedura poate atinge diverse grade de profunzime si eficienta, de la straturile superficiale ale pielii, pana la nivelul dermului.

“Cei care opteaza pentru acest tratament trebuie sa fie constienti ca pentru a obtine rezultate optime este nevoie de pregatire prealabila de 2-4 saptamani a tenului, multiple sedinte si folosirea cu rigurozitate a fotoprotectiei. In cazul in care peeling-ul e mai profund, pielea se va exfolia mai mult si e posibil sa fie necesare 2-3 zile de repaus”, atentioneaza doamna doctor Ana-Maria Vlad.

Asadar, vremea blanda a toamnei este, cu siguranta, perioada potrivita pentru a reface echilibrul pielii ca urmare a agresiunilor la care a fost expusa in lunile de vara prin expunerea la soare puternic, apa sarata, vant etc.. In acelasi timp, atunci cand sunt alese impreuna cu un specialist tinand cont de specificul fiecarui tip de ten in parte, tratamentele dermatocosmetice pot pregati pielea pentru a face fata vremii reci care urmeaza iarna.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.