Setari Cookie-uri

Ce este spray-ul de texturare pentru par?

Solutia unui par care arata ca si cum abia ai plecat de la coafor, unde a avut grija de tine unul dintre cei mai bune hair-stylisti, se gaseste intr-un tub cu pulverizator si poarta numele de spray pentru texturare.

Nu stiu despre tine, insa eu abia ce am inceput sa acord parului meu atentia pe care o merita. Tot ce mi-am dorit pana acum este sa am parul perfect intins, fara sa imi pese daca are sau nu volum. De la o vreme, insa, cand am vazut si am simtit cat de mult s-au deteriorat firele de par din cauza ignorantei mele, lucrurile au inceput sa se schimbe. In prezent imi doresc un par sanatos (fara varfuri despicate si fire incurcate din cauza arsurii cauzate de placa de par) si o culoare stralucitoare. Nu mai sunt disperata sa fie perfect intins, acum mi-l accept asa cum este el in starea lui naturala: usor ondulat (beach waves).

Spray de texturare pentru coafuri naturale

Sunt constienta ca recuperarea parului de odinioara nu se intampla peste noapte si fara pic de ajutor, de aceea am intrebat si am cautat produse care sa grabeasca "procesul de vindecare" al podoabei capilare. Asa am dat si de spray-ul de texturare.

Citește și:

Printre multe alte produse de coafat, spray-ul de texturare asigura o coafura naturala fara sa incarce sau sa intareasca firul de par, asa cum o fac fixativul si spuma. In plus, ofera volum si stralucire, doua aspecte foarte importante cand vine vorba de par.

In curand voi merge la salon si imi voi scurta parul pentru a scapa de o mare parte din parul deteriorat. Atunci va incepe un nou proces de vindecare al parului. Voi folosi balsam si masti naturale pentru par, voi incerca sa folosesc cat mai rar placa de indreptat parul, iar atunci cand o voi face nu voi mai trece peste pasul care imi protejeaza parul - aplicarea unui produs pentru protectie termica - si voi incerca sa imi las cat mai des parul natural aplicand spray-ul pentru texturare.

Spray de texturare pentru par

Vezi mai multe produse

Spray de texturare pentru par cu sare de mare

Spray-ul de texturare este unul dintre produsele care nu ar trebui sa lipseasca atunci cand se cere o resuscitare a podoabei capilare. Este un spray cu sare de mare care adauga o textura bogata, volum si stralucire parului, fiind perfect pentru a crea bucle lejere, celebrele beach waves. Dupa aplicare produsului, parul va avea mai multa textura si un aspect natural.

Citește și:

Spray-ul care confera textura parului se aplica doar dupa ce a fost agitat bine recipientul. Produsul se pulverizeaza de la radacini inspre varfuri, pe parul umed, caruia i-ai absorbit in prealabil excesul de apa cu un prosop. Dupa aplicarea spray-ului se usuca parul cu foehnul sau se lasa sa se usuce in voie. Acest spray este special conceput pentru parul fin.

Spray-ul pentru texturare nu trebuie confundat cu un fixativ de par chiar daca ajuta la definirea si fixarea coafurii.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By YuriyZhuravov

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.