Setari Cookie-uri

Se mai poarta machiajul in culori neon? Descopera tendintele in frumusete pentru primavara-vara!

Uh, la, la! Exista ceva mai feminin ca un make-up bine facut? Si exista ceva mai spectaculos decat machiajul in culori neon, atat de HOT in tendintele in frumusete pentru primavara-vara 2018? Pentru ca eu cred ca nu, astazi vorbesc despre cel mai chic machiaj cu culori tari, asa cum s-a vazut el  de pe catwalk.

Se poarta multe variante de make-up colorat de vara. Ce culori de farduri se poarta? Se poarta albastru ultramarin, tucoaz, se poarta fuchsia si cyclamen, se poarta verde smarald, galben si oranj.

>#MarniSS18 backstage. #mfw

A post shared by Marni (@marni) on

Machiajul in culori neon se poarta mult in vara ce vine. De altfel este bine reprezentat in tendintele in frumusete pentru primavara-vara 2018. Multi make-up artisti si stilisti au realizat machiaje cu culori intense, acide, neon, pentru designeri, pe catwalk. Ce culori de farduri se poarta si cum au ales make-up-artistii sa comunice vizual puterea culorilor neon? Descopera mai jos!

Machiajul in culori neon la Marni: Farduri cat-eye

Marni a ales blue-urile neon si turcoazul intens ca sa realizeze un fel de cat-eye extins pe toata pleoapa si care urca spre arcada. S-a folosit de farduri pudrate, mate si de tusa plata, de la un capat la altul. Tot Marni a propus machiaj sidefat cu smarald si albastru ultramarin, care arata perfect alaturi de hair-style-ul cu aspect umed.

Citește și:

Acest gen de machiaj in culori tari este perfect pentru zilele calduroase si luminoase de vara sau pentru party-urile pe plaja, la mare.

>#MarniSS18 backstage. #mfw

A post shared by Marni (@marni) on

Pentru machiajul in culori neon albastru

Punk-rock neon la Richmond cu tus negru si culori tari: fuchsia si smarald

Machiajul in culori neon capata valente grunge, punk si tock la Richmond. Si este poate unul dintre cele mai relevante cand vine vorba de tendintele in frumusete pentru primavara-vara 2018. Pentru ca trendul romantic-grunge, in care se intalnesc materiale feminine, broderii, flori, voaluri cu gecile de piele si bocancii, este bine reprezentat in colectiile caselor de moda.

MakeUp by Andrew Gallimore @Andrewgallimakeup and his team @clmhairandmakeup for the #JohnRichmondSS18 fashion show. #OfficialJohnRichmond #IRockWithJR #JohnRichmondSS18 #MFW

Citește și:

A post shared by John Richmond (@officialjohnrichmond) on

Richmond a ales un machiaj cu culori tari, completat de un cat-eye exagerat, hiperbolizat, amintind mai degraba de machiajul trupei Kiss. El a folosit fuchsia si smarald, usor sidefate, in tuse geometrice, aplicate la coltul interior al ochiului. Iata o varianta interesanta si cu atitudine de make-up colorat de vara!

Pentru un make-up neon cu glitter

Culoarea Pantone a anului la Missoni si turcoaz in tuse groase, cremoase

La Missoni, machiajul in culori neon este putin mai accentuat. Si nu neaparat datorita culorilor folosite, cat datorita texturii care iese in relief. Si spun asta pentru ca Missoni a ales un machiaj cu culori tari si textura cremoasa.

Citește și:

Ce culori de farduri se poarta la Missoni? Turcoaz si ultraviolet, culoarea Pantone a anului au fost printre preferate. Ideea acestui tip de make-up este, pana la urma, sa accentueze privirea, si mai mult expresia fetei.

Fard stralucitor ultraviolet

Se poarta machiajul in culori neon si la Byblos: tuse oranj ce urmaresc arcada

La Byblos am gasit oranjul neon in tuse pudrat-cremoase, aplicate in strat destul de generos. Machiajul in culori neon arata spectaculos daca pe langa fardurile intense, restul machiajului e natural, suav, nu iese in evidenta. Astfel, acest gen de machiaj cu culori tari la ochi devine vedeta a chipului.

Citește și:

Tendintele in frumusete pentru primavara-vara 2018 sunt o celebrare a feminitatii, a soarelui, a senzualitatii si a indraznelii. Asa ca nu ma mira ca machiajul in culori neon este must-have. Genul de make-up colorat de vara ca la Byblos este perfect alaturi de tinute delicate, in tonuri neutre, dar si alaturi de accente de negru sau tonuri intense. Pentru mai multa inspiratie in ceea ce priveste machiajul in culori neon, vezi colectia Byblos, care contine toata gama de culori intense la ochi.

Pentru un machiaj oranj neon

Acum ca am vazut ce culori de farduri se poarta, ca am discutat despre tendintele in frumusete pentru primavara-vara 2018, cu multe exemple, si ca am discutat si despre cum incadrezi machiajul in culori neon in tinuta si in beauty, mai am sa spun un singur lucru:

Citește și:

Atentie la ten cand alegi acest gen de make-up colorat de vara! Un machiaj cu culori tari, mai ales unul cu tuse groase, dominante, are nevoie de un ten impecabil, pentru ca va atrage atentia la chip.

Sursa foto front page – Toa Heftib/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.