Setari Cookie-uri

Cum să îți vopsești părul cu șuvițe colorate: ce nuanțe de păr șuvițat se poartă

Dacă vrei o schimbare de look, încearcă să-ți vopsești părul cu șuvițe colorate. În primul rând că nu presupune să vopsești tot părul, în al doilea rând, trecerea către alte nuanțe este mai delicată, și în al treilea rând, chiar se poartă șuvițe colorate pentru vara acestui an! Oh, și încă câte se poartă! Poți alege șuvițe blonde din vopsea, șuvițe șatene la vârf, păr negru cu șuvițe roșii, tente de lavandă, blond cenușiu sau degradeuri balayage. Dar ca să știi mai exact de unde poți alege, iată ce nuanțe de șuvițe se poartă acum!

Vara este instalată deja și nu știu tu cum ești tu, dar eu încerc adesea să-mi schimb look-ul. Recunosc, eu cel mai des mă tund, joaca cu vopsitul am încercat-o mai mult în anii adolescenței, trecând prin toate culorile posibile. Dar și aici este un mare ”dar”: trendurile de beauty din acest sezon m-au cucerit. Și recunosc că mă gândesc din ce în ce mai des să îmi fac șuvițe colorate pentru vara lui 2018. Gata, am spus-o!

Și pentru mine, și pentru tine, dacă vrei să îți vopsești părul cu șuvițe colorate, m-am documentat bine, din prezentările de modă și din părerile hair styliștilor și am decis să scriu acest material. Să ne fie pe post de inspirație! Pentru că, fetelor, ne așteaptă atâtea culori anul acesta, încât ne va fi greu! Așadar, descoperă, mai jos ce nuanțe de șuvițe se poartă acum și ce ți s-ar potrivi. Poți încerca șuvițe blonde din vopsea – aici ai blond cenușiu sau roziu ori blond miere. Poți alege șuvițe șatene la vârf, cu degradeuri de nuanțe balayage. Poți opta pentru culori mai tari, și poți să alegi un păr negru cu șuvițe roșii sau plete cu tente de lila și violet lavandă. Și câte și mai câte!

Citește și:

Ce nuanțe de șuvițe se poartă și cum să îți vopsești părul cu șuvițe colorate anul acesta

Mie nu-mi spune nimic mai mult vară decât o nuanță de păr cu șuvițe sau accente. Și sărbătoresc fiecare sezon cu mici schimbări de look, dar până acum nu am încercat să îmi fac șuvițe. Faptul că în acest sezon se poartă mai mult culori ale părului în stil natural mă convinge și mai mult să încerc șuvițe colorate pentru vara asta.

Trendul acesta al naturaleței și firescului migrează, iată, și în hair-style. Nici nu mă miră, pentru că se pune mult accentul pe frumusețea naturală, mai puțin cosmetizată. Pe măsură ce ne întoarcem la adevăratele valori, la autenticitate, iată, ne întoarcem și la tot ce înseamnă real și în materie de aspect fizic. Și nu este rău deloc!

Citește și:

În ceea ce privește coafurile anului 2018, se poartă bucle naturale răvășite, se poartă tunsori firești, fără ”arhitecturi” în cap, se poartă plete Boho, în vânt, fără prea multă fixare. Și se poartă, iată și tonuri cât mai aproape de natural. Așadar, dacă vrei să îți vopsești părul cu șuvițe, ține cont de recomandările stiliștilor. Iată ce nuanțe de șuvițe se poartă!

Dacă vrei o schimbare de look, alege să îți faci șuvițe colorate pentru vara asta

De la tonuri mai intense, ca accent, până la treceri cu degradeuri naturale în stil ombre și balayage, despre toate vorbim mai jos. De la șuvițe blonde din vopsea, la șuvițe șatene la vârf, de la degradeuri de blond intens la blond cenușiu, de la păr negru cu șuvițe roșii până la castaniu-caramel sau violet, toate sunt la modă acum.

Citește și:

Am ales din trenduri să vorbesc despre cele mai importante șuvițe colorate pentru vara lui 2018. Descoperă ce ți se potrivește în funcție de preferințe, stil, culoarea pielii, doleanțe mai vechi (eu, de exemplu voi încerca un balayage delicat) și descoperă și câteva sugestii de vopsea profesionistă, de aplicat pe păr. Deși sfatul meu este să mergi la coafor pentru astfel de exerciții. Documentează-te bine mai întâi și apoi alege ce îți dorești. Iată ce nuanțe de șuvițe se poartă acum:

Cum să îți vopsești părul cu șuvițe colorate

Nuanțe de șuvițe la modă: alege de aici

Ce nuanțe de șuvițe se poartă acum: alege oranj și coral sau roz pe părul blond, realizând un fel de căpșunică suavă

Blondul-căpșună, sau roziu este absolut delicios. Textura este aproape cremoasă, suavă, absolut feminină. Pentru un plus de culoare, poți oricând alege oranj sau coral, la fel de pastelat și transparent, peste părul deschis la culoare.

Citește și:

Dacă roz-căpșună sau blond-roșcat este prea mult pentru tine, începe cu șuvițe blush. Altfel spus, șuvițe fine, șterse și delicat incluse printre pletele blonde auriu. Este mai degrabă un arămiu-roziu, soft, cu blond nisipiu și mici accente de auriu.

Știi că se poartă și părul vopsit curcubeu în mai multe șuvițe colorate în nuanțe ROGVAIV, ba chiar poți opta pentru culori mai trăsnite de vopsea de păr inclusiv pentru șuvițe.

Aaah, și dacă ai păr șuvițat în nuanțe de blond, mai poți să te joci cu șampon nuanțator sau colorant în diverse nuanțe. Pentru că blodul permite astfel de schimbări ocazionale și efemere de look.

Se poartă șuvițe blonde din vopsea încadrând fața, într-un balayage natural, cu degradeuri fine către spate

Balayage-ul natural, cu șuvițe blonde, deschise la culoare, doar în față, pierzându-se ușor către spate, este foarte șic. Practic, șuvițele din față până pe la urechi, sunt vopsite balayage de castaniu cu șaten și accente de blond auriu, realizându-se degrade către spate. Blondul acesta caramel este exact ce ai nevoie să accentuezi bronzul de vară.

Citește și:

Tot în acest stil este și Auburn Ombre. Adică părul ombre pe păr castaniu. Dar acesta este pe toată suprafața podoabei capilare. Este o nuanță bogată, saturată, profundă, ce amintește mai degrabă de toamnă, dar iată se poartă acum. Dacă vrei să îți vopsești părul cu șuvițe colorate, dar nu știi cum să începi, acest degrade suav este perfect!

Alege șuvițe șatene la vârf, dar și degradeuri de blond-miere

Nu puteam vorbi despre ce nuanțe de șuvițe se poartă, fără să amintim despre degradeurile pe blond. De altfel, părul blond, cu toate variațiunile sale, de la miere, la blond cenușiu sau nisipiu, până la auriu sau șaten-caramel, chiar blond-roșcat se poartă!

Se poartă chiar și blond cu negru! Mai exact se lasă rădăcinile expuse, negru-cenușiu și se realizează un blond grunge, platină, un blond ”înghețat”, cum îi spun stiliștii. Este varianta perfectă pentru brunete, căci se poate încorpora foarte ușor părul închis la culoare dar și părul alb.

Citește și:

De la aceste tente grunge, cu gri și negru pe blond, trecem la niște șuvițe colorate pentru 2018 ceva mai solare. Blondul-miere, cald, solar, vesel, intens, cu accente aurii este la mare căutare acum.

Vești proaste: nu se mai poartă păr negru cu șuvițe roșii dar se poartă cât mai aproape de natural, cu violet pastelat și blond cenușiu

Am lăsat la final cea mai non-naturală nuanță a verii acesteia. Am vorbit despre ce nuanțe de șuvițe se poartă, în stil natural; este timpul să vorbim și despre vedeta colorată a verii! Nu se mai poartă păr negru cu șuvițe roșii atât de mult, se poartă însă ultravioletul (tonul ales de Pantone) și prin păr. Nu te gândi la tonuri intense, acide. Acest violet-lavandă este inclus printre șuvițe blonde de vopsea, printre șuvițe șatene la vârf și tente de gri sau blond platinat. Este un blond-cenușiu cu lila și lavandă, atât de purtabil!

Vezi și cosmetice pentru îngrijirea părului șuvițat

De altfel, după cum ai citit, dacă vrei să îți vopsești părul cu șuvițe colorate, ”purtabil” este cuvântul de ordine! Să fie purtabil, să fie cât mai ușor de întreținut, să fie cât mai aproape de natural. Am pus pe ”tavă” cele mai relevante nuanțe de șuvițe colorate pentru vara lui 2018.

Am discutat ce nuanțe de șuvițe să alegi pentru tipul tău de păr. Nu-mi rămâne decât să-ți urez o vara colorată, de-a fir a păr! :)

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.