Setari Cookie-uri

Advertorial 4 Produse de skincare cu rezultate eficiente și rapide 

Cu ele mi-am refăcut tenul deshidratat și expus la soare, iar rezultatele au fost rapide și promițătoare, motiv pentru care am decis să vă prezint câteva dintre produsele pe care am ajuns să le îndrăgesc.

Vara asta m-am întâlnit rar cu soarele. O dată pentru că s-a arătat prea puțin pentru a-mi satisface mie apetitul de căldură și plaja și a doua pentru că am înțeles în cele din urmă, ceea ce dermatologii ne tot repetă de ani buni: expunerea prelungită la soare ne îmbătrânește prematur. Chiar și așa, la rendez-vous sporadice, am descoperit într-o oglindă cu efect de mărire (sadic om cine le-a inventat) o mulțime de noi riduri fine și porțiuni de piele similare cu pământul din zonele vulcanice.

Din fericire, post-concediu, mă așteptau pe birou produsele DUOLYS, o gamă completă de îngrijire anti-îmbătrânire cutanată. Cu ele mi-am refăcut tenul deshidratat și expus la soare, iar rezultatele au fost rapide și promițătoare, motiv pentru care am decis să vă prezint câteva dintre produsele pe care am ajuns să le îndrăgesc:

Duolys.CE Ser Intensiv Antioxidant

Pentru că atunci când vine vorba de cosmetice este adevărat că esențele țari vin în sticluțe mici, primul produs către care mi-am îndreptat atenția a fost serul intensiv antioxidant Duolys.CE.

Aproape că mi-am auzit tenul sorbind toți antioxidanții din acest elixir și, în doar câteva zile, semnele utilizării au început să apară: tenul s-a rehidratat, ridurile fine s-au estompat și petele pigmentare au început să se atenueze. Datorită concentrației ridicate de vitamina C pură, serul Duolys.CE controlează sinteza de melanină, substanța responsabilă de colorarea pielii și stimulează secreția proprie de colagen, un ingredient esențial pentru fermitatea și tinerețea pielii. În completare este adăugată vitamina E, o vitamină de gen feminin, necesară doamnelor în toate aspectele ce țin de sexul frumos - de la catifelarea și strălucirea pielii până la reglarea hormonilor.

#useit: Dimineața pe față, gât, decolteu

Duolys Cremă contur ochi

Zona ochilor are o structură diferită, este mai “săracă” în țesutul care o ancorează de structurile osoase și, ca atare, are un risc crescut de a ceda în fața gravitației. Este motivul pentru care pielea din jurul ochilor trebuie tratată special, cu creme și produse de machiaj ușoare, care se absorb rapid și care nu conțin substanțe iritante cum este, de exemplu, parfumul. Pentru a evita presiunea și agresiunea inutilă în această zonă extrem de sensibilă, produsele se aplică în această zonă prin tapotări delicate dinspre interior către exterior.

Duolys Cremă contur ochi îndeplinește toate aceste criterii și vine cu câteva beneficii suplimentare care m-au încântat de la primele utilizări: diminuează dimensiunea pungilor din jurul ochilor și atenuează cearcănele prin eliminarea pigmentului rezultat din trecerea în țesut a elementelor din microcirculația sangvină (bilirubina și fierul), restaurează filmul hidrolipidic și netezește ridurile prin stimularea sintezei de colagen și redarea fermității pielii.

#useit Dimineața și/sau seara prin tapotări delicate ale conturului ochilor, dinspre interior către exterior.

Duolys cremă hidratantă anti-îmbătrânire

Pentru restul feței am folosit crema hidratantă anti-îmbătrânire, un produs disponibil în două variante: lejera pentru piele normală și mixtă și bogată, pentru piele uscată și foarte uscată. Pentru tenul meu, rudă apropiată cu relieful vulcanic, am ales, evident, a doua variantă.

L-am aplicat seara pe față și pe gât și, în dimineața următoare, m-am trezit cu pielea hidratată, fără zone aride, aspre. Eticheta produsului mi-a dezvăluit știința din spatele miracolului: în compoziția produsului se găsește lactat de zinc, un ingredient tot mai dorit în produsele de skincare datorită abilității sale de a repara bariera cutanată. În completare, crema Duolys are acid hialuronic pentru hidratare, unt de shea, ulei de scualan și un complex de lipide care restaurează filmul hidrolipidic și cimentul intercelular.

#useit Dimineața și/sau seara, pe față și gât.

Duolys SPF 50+ cremă anti-îmbătrânire

Te gândești, poate, că vremea SPF-ului a apus de vreme ce toamna s-a strecurat deja în viețile noastre. Nimic mai fals! Absolut toți specialiștii în frumusețe ne asigură că secretul unui ten fără riduri stă în folosirea cremelor cu SPF tot timpul anului.

Pe lângă filtrele organice și minerale din compoziție, Duolys SPF 50+ cremă anti-îmbătrânire conține și vitamina E naturală și vitamina C, ingrediente care previn efectele nocive cauzate de razele UV și luptă împotriva îmbătrânirii cutanate, oferind strălucire și tinerețe pielii tale.

#useit Dimineața pe față, gât, decolteu.

Aflați mai multe informații de aici: www.magnifiqueskin.ro și de pe pagina de Facebook MagnifiqueSkinRomania

#CONCURS

Poți câștiga setul de produse din imagine dacă lași un comentariu în care să îmi spui care sunt problemele cu care te confrunti cand vine vorba despre ingrijirea tenului.

Alegerea câștigătorului se va face prin tragere la sorți în data de 28.09.2018. Mult succes!

Later edit [28.09.2018]: Concursul s-a incheiat. Castigatoarea este Alexandra Cancel.

Vizionare placuta


Oana a fost primul redactor sef Kudika.ro, pe vremea când era singurul angajat din redacție. Este pacifistă convinsă (când totul merge conform planului) și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.