Setari Cookie-uri

Rujurile în roșu închis sunt elegante: dar cui i se potrivesc

Dacă porți un ruj roșu închis vei avea o alură elegantă. Dar trebuie să știi și ce nuanțe te avantajează și cum se aplică un astfel de machiaj al buzelor. Azi vom dezbate cu multe sugestii și argumente cui i se potrivesc rujurile roșii închise.

Înainte de a vorbi despre cui i se potrivesc rujurile roșii închise să amintim despre esențialii și adesea uitații pași dinainte aplicării unui astfel de machiaj pretențios al buzelor. Ideea de bază este să obții un aspect neted, fin, cu un finisaj perfect dacă alegi rujuri roșii, închise la culoare. Până trecem la artileria grea și discutăm pe cine avantajează rujurile roșii, trebuie să știi trucurile make-up-artiștilor legate de aplicarea acestor pe buze.

Totul începe cu exfolierea gentilă a buzelor. Este suficient să folosești o periuță de dinți moale peste buze, o dată pe săptămână, ca să creezi o suprafață fină, fără asperități. Desigur, este important încă un aspect dacă vrei să știi când să porți rujuri roșii închise. Ele se poartă doar când buzele sunt nu doar exfoliate și ci hidratate, căci dacă sunt uscate, aspectul este dezastruos. Cât despre cui i se potrivesc rujurile roșii închise ca tipologie, scroll și află de mai jos.

Citește și:

farduri colorate la modă

Alege farduri colorate la modă de aici

Descoperă aici cui i se potrivesc rujurile roșii închise și ce texturi se poartă

Înainte de a afla cui i se potrivesc rujurile roșii închise, trebuie să știi ”ritualul” unei aplicări perfecte când vine vorba de astfel de culori, indiferent de textură, mată sau lucioasă. Așadar, trebuie să:

  • Aplici fond de ten pe suprafața buzelor, pentru a neutraliza culoarea naturală a buzelor și pentru a fixa bine pigmentul.
  • Aplici conturul cu liner de buze, pentru a crea definire și pentru ca rujul să nu ”iasă” din chenar. Aplică creionul de buze și apoi fă blending ușor cu un bețișor de ureche pentru un finiș natural.
  • Aplică apoi rujul cu o pensulă. Tapotează bine fără a mânji cu un șervețel uscat, aplică pudră transparentă și mai aplică o dată rujul!

Trebuie să știi când să porți rujuri roșii închise și unul dintre cele mai bune sfaturi este să vezi ce tentă sau nuanță au aceste rujuri. Dacă alegi un roșu închis către albăstrui, violet, dinții tăi trebuie să fie albi, căci altfel vor părea murdari, nesănătoși, galbeni. Acestea fiind spuse, citește pe cine avantajează rujurile roșii!

Citește și:
  • De la încredere la frumuseţe!

ruj roșu închis mat

Alege un ruj roșu închis mat de aici

Pe tine ce nuanțe te avantajează? Și ce textură de ruj ți se potrivește?

Să nu ne aruncăm așa în rujul roșu fără să știm basics-urile. Este bine să știi cui i se potrivesc rujurile roșii închise dar și ce să și ce să NU faci. De exemplu, ai grijă când porți rujuri roșii închise să elimini orice iritație sau petic de piele înroșită de pe ten, pentru că nuanța de pe buze va accentua imperfecțiunea pielii. Ai mare grijă, de asemenea la texturile lucioase, siderate sau glossy căci acestea tind să ”migreze” în ridurile și pliurile de deasupra și dedesubtul buzelor. Și nu în ultimul rând, scapă de orice păr (fie el și blond, mic și fin) de lângă buze! Acestea fiind spuse, iată pe cine avantajează rujurile roșii:

Citește și:
    • Cui i se potrivesc rujurile roșii închise? Pot fi purtate de femeile ce au pielea foarte deschisă la culoare! Oh, da, contrastul este unul senzual și electric! Tonurile rozii sunt bune pentru tenul rece iar cele cu tentă de galben și oranj pentru pielea caldă.
    • Dacă ai pielea deschisă la culoare, spre medie e mai simplu. Când să porți rujuri roșii închise în acest caz și ce te prinde? Pe scurt, orice ton doar să respecți sfaturile de mai sus.
    • Pe cine avantajează rujurile roșii închise cu tentă aurie sau maronie? Pe femeile cu pielea creolă sau închisă la culoare, sau măslinie! Cu cât pielea e mai caldă, cu atât tonurile rujului sunt mai oranj.
    • Cui i se potrivesc rujurile roșii închise, saturate, spre burgundy? Femeilor cu pielea închisă la culoare!

    rujuri glossy în tonuri de roșu închis Vezi rujuri glossy în tonuri de roșu închis

    Citește și:

      Nu în ultimul rând, descoperă cui i se potrivesc rujurile roșii închise și în funcție de culoarea ochilor și a părului! Astfel vei alege mai simplu nuanțele tale de ruj!

      • Dacă ai ochii deschiși la culoare, alege tonuri mai deschise. Dar ai ochii închiși la culoare, nuanțele saturate, bogate, închise completează perfect look-ul.
      • Dacă ai părul închis la culoare, ți se potrivesc nuanțele pătrunzătoare de roșu burgundy, echilibrând vizual culorile. Pentru părul deschis la culoare rămân rujurile cu ceva galben și oranj în ele.

      Înainte de a încheia materialul, acum că ai aflat despre cui i se potrivesc rujurile roșii închise, să îți spun câteva cuvinte despre ”tonurile calde și reci” ale tenului. Ai remarcat poate, mai sus, că, vorbind despre pe cine avantajează rujurile roșii am menționat și acești termeni. Cum îți dai seama, însă, când să porți rujuri roșii închise ce ten ai, cald sau rece? Fii atentă la venele de la încheietura mâinii. Dacă ai vene albăstrii ai tonuri reci, dacă ai vene verzi ai tonuri calde, dacă ai și așa și așa, ești în categoria perfectă, ce poate alege orice nuanță, adică în cea medie.

      Sursa foto front page – Unsplash

      Vizionare placuta


      Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.