Setari Cookie-uri

Fondul de ten potrivit tipului tău de ten

Am pregătit pentru tine o lista cu cele mai bune produse potrivite pentru fiecare tip de ten.

Fond de ten pentru ten uscat

Fond de ten pentru ten uscat Clinique Superbalanced

Fondul de ten lichid cu acoperire medie Clinique Superbalanced Makeup se adaptează în mod inteligent la subtonurile pielii. Oferă hidratare instantanee datorita ingredientelor active speciale ce absorb excesul de sebum și hidratează zonele care au nevoie de aceste tip de îngrijire, fără ulei.

Produsul este disponibil aici.

Fond de ten pentru ten uscat Clinique Even Better

Un astfel de produs trebuie să fie nelipsit din trusa ta de cosmetice. Clinique Even Better este ideal pentru tenul uscat pentru că nu conține uleiuri, minimizează vizibilitatea petelor pigmentare și a cicatricilor, conține SPF 15 care protejează tenul față de razele arzătoare ale soarelui, acoperă imperfecțiunile tenului și oferă un aspect sănătos și luminos.

Citește și:

Produsul este disponibil aici.

Fond de ten pentru ten uscat Makeup Revolution Conceal & Hydrate

Dacă ai nevoie de un fond de ten cu acoperire medie și mare care să nu îți încarce tenul, trebuie să încerci Makeup Revolution Conceal & Hydrate. Produsul cosmetic are o capacitate de acoperire excelentă și uniformizează nuanța tenului, în timp ce hidratează și îngrijește pielea, oferind un aspect proaspăt și foarte fin.

Produsul este disponibil aici.

Fond de ten pentru ten uscat Shiseido Future Solution LX Total Radiance Foundation

Fondul de ten cu o consistență cremoasă este produsul ideal pentru pielea cu tendinșe de uscare. Acesta uniformizează și iluminează tenul, netezește suprafața tenului și lasă senzația de piele fină și elastică. De asemenea, are ingrediente care oferă protecție medie spre mare împotriva efectelor razelor solare.

Citește și:

Produsul este disponibil aici.

Fond de ten pentru ten uscat Shiseido Advanced Hydro-Liquid Compact Refill

Fondul de ten Shiseido Advanced Hydro-Liquid Compact Refill uniformizează nuanța pielii, acoperind micile imperfecțiuni. De asemenea, are un reconfortant efect de hidratare ș iluminare a tenului. Mai mult de atât, produsul are în compoziția sa ingrediente care oferă pielii protecție împotriva razelor nocive ale soarelui.

Produsul este disponibil aici.

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.