Setari Cookie-uri

Fondul de ten potrivit tipului tău de ten

Am pregătit pentru tine o lista cu cele mai bune produse potrivite pentru fiecare tip de ten.

Fond de ten pentru ten gras

1. Fond de ten mineral compact SPF 15 - Cinnamon - BellaPierre

Fondul de ten mineral BellaPierre este alcătuit doar din ingrediente minerale precum mica, oxizi de zinc, oxizi de fier, bioxid de titan. Aceste minerale sunt extrase din pământ, apoi sunt procesate - sunt tratate pentru a obține culori diferite. Spre deosebire de cosmeticele convenționale, pudrele minerale permit pielii să respire și nu blochează toxinele și rezidurile.

Produsul poate fi comandat de aici.

2. Fond de Ten L'Oreal Paris True Match

Textură perfectă, catifelare perfectă, acord perfect cu tenul tău. Datorită formulei sale, se aplică mai uniform că oricând, pentru o senzație incredibilă de ten proaspăt și perfect natural. Indiferent de povestea pielii tale, alegerea ideală o găsești în gama True Match.

Citește și:

Produsul poate fi comandat de aici.

3. Fond de ten Clinique Anti-Blemish Solutions

Acum poți să îți simți tenul proaspăt din nou. Machiajul non-iritant, fără uleiuri, ascunde micile imperfecțiuni și neutralizează roșeața.

Produsul poate fi comandat de aici.

4. Fond de ten matifiant Clarins Pore Perfection

Cu o textură ce se topește la contactul cu pielea și se estompează fără urme, acest fond de ten Clarins estompează liniile fine și porii măriți.

Netezește textura pielii și uniformizează nuanța tenului, lăsând în urmă o piele fără luciu inestetic. Extractele pure de plante lasă pielea hidratată, protejată și luminoasă. Finisaj mat, acoperire lejeră.

Produsul poate fi comandat de aici.

5. Fond de ten matifiant MAC Studio Fix Fluid

Fond de ten MAC Studio Fix Fluid, SPF 15, 30 ml Formula care controleaza sebumul si care ofera un finisaj natural mat cu acoperire medie spre mare. Un fond de ten modern care combina un finisaj natural mat si acoperirea construibila atat medie cat si mare cu o protectie cu spectru larg UVA/UVB SPF 15/PA++.

Citește și:

Produsul poate fi comandat de aici.

Featured foto by Africa Studio via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.