Setari Cookie-uri

Fondul de ten potrivit tipului tău de ten

Am pregătit pentru tine o lista cu cele mai bune produse potrivite pentru fiecare tip de ten.

Fon de ten pentru ten mixt

Fond de ten lichid pentru ten mixt și gras Clinique Stay Matte

Fondul de ten Clinique Stay Matte are o acoperire medie, acoperind micile imperfecțiuni ale tenului, dar uniformizând în acelasi timp nuanța pielii. Are efect hidratant asupra zonelor normale sau cu tendința spre uscare ale tenului mixt, matifiind în același timp zonele mai grase ale feței. Nu încarcă tenul, iar pielea ta va fi fină și elastică la atingere. Este important de știu că nu are factor de protecție SPF, deci asigură-te că aplici înainte și o cremă SPF dacă te expui la soare. Fondul de ten se aplică în punctele esențiale ale tenului și se întinde uniform, prin mișcări ușoare de masaj.

Îl poți cumpără de aici.

Fond de ten Revlon ColorStay pentru tenul mixt

Citește și:

Revlon ColorStay Combination/Oily beneficiază de o formulă special concepută pentru a deservi nevoilor tenului mixt și gras. Nu conține ulei și conferă un aspect matifiant zonelor grase, oferind o acoperire perfectă de-a lungul zilei. În plus, rezistă pe ten pe parcursul întregii zile, fără a păta hainele. Are și factor de protecție solară 15. Îl găsești în mai multe nuanțe, cu siguranță o vei găsi și pe cea potrivită tenului tău. Se aplică ușor, mai ales că noul ambalaj dispune de o pompiță specială.

Îl poți achiziționa de aici.

Fond de ten Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place

Cu o formulă ușor lichidă, Estee Lauder Double Wear Stay-în-Place oferă un aspect impecabil și atrăgător al tenului, pe o perioadă îndelungată de timp, de până la 15 ore. Este ideal pentru tenul mixt fiindcă nu conține ulei care să încarce tenul și să astupe porii. În plus, nu are nici parfum în compoziția sa și a fost testat dermatologic. Este fondul de ten must have, care oferă o acoperire medie și un factor de protecție SPF 10. Rezistă la umiditate și umezeală, căldură și la abraziune.

Citește și:

Cum se utilizează:

Cu ajutorul unei pensule speciale, al unui burete cosmetic special pentru aplicarea fondului de ten sau chiar cu vârfurile degetelor, întindeți uniform fondul de ten pe suprafața fetei.

Produsul poate fi achiziționat de aici.

Fond de ten pentru ten mixt de la Mary Kay

Mary Kay TimeWise Matte-Wear este fondul care acoperă imperfecțiunile tenului, dar în același timp uniformizează și matifiază și zonele grase ale tenului mixt, scăpându-te astfel de luciul inestetic. Conține oxid de siliciu care absoarbe sebumul ca un burete. Este rezistent la atingere, umezeală și transfer, pielea arătând mai suplă, mai catifelată, mai tânără și mai fermă.

Are o putere de acoperire medie, dar reduce și vizibilitatea cearcănelor. În formula acestui fond de ten regăsim și vitamina E, care este cunoscută pentru efectele sale de prevenire a ridurilor și de combatere a radicalilor liberi. Dimeticona conținută catifelează și protejează pielea, iar amestecul de peptide brevetat acționează prin stimularea producției de colagen și regenerarea pielii.

Citește și:

Cum se aplică:

Îl întindeți bine pe suprafața feței cu ajutorul unei pensule, al unui burete aplicator sau al degetelor.

Produsul este disponibil aici.

Fondul de ten fluid pentru ten mixt și alte tipuri de ten L'Oreal Paris Infaillible 24H

L'Oreal Paris Infaillible 24H are o textură lejeră și o consistență fluidă, ceea ce îl face pretabil tenului mixt. Are o putere de acoperire ridicată, dar permite în același timp tenului să respire, pielea arătând proaspătă pe parcursul întregii zile. Rezistă la apă, rezistă la transfer.

Aplicare:

Înainte de utilizare, se agită recipientul. Ulterior, fondul de ten se aplică prin mișcări circulare, dinspre centrul feței înspre exterior.

Produsul este disponibil aici.

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.