Setari Cookie-uri

Trei căi spre un 2019 magic

Inima ta are o inteligență proprie, recunoscută deja de știință. Spre deosebire de minte, care explorează doar cărări bătătorite, inteligența inimii este proaspătă și te contectează la sinele tău înalt și la univers.

Acolo,în inima ta, atunci când reușești să pui sporovăiala minții pe modul silențios descoperi ce vrei cu adevărat. Fii mai atentă la această perspectivă reală a ta. Permite-i să te ghideze pentru că știe ce este mai bine pentru tine. Urmează-ți inima zilnic.

Dacă te vei răsfoi filele istoriei, vei constata că există oameni care au prosperat și au fost fericiți indiferent de circumstanțe. Felul în care decurge viața noastră depinde în mare măsură de noi. Iată trei căi ce te vor purta garantat către un 2019 magic.

1. Urmează-ți inima fără teamă

Inima ta are o inteligență proprie, recunoscută deja de știință. Spre deoserbire de minte, care explorează doar cărări bătătorite, inteligența inimii este proaspătă și te contectează la sinele tău înalt și la univers. Acolo,în inima ta, atunci când reușești să pui sporovăiala minții pe modul silențios descoperi ce vrei cu adevărat. Fii mai atentă la această perspectivă reală a ta. Permite-i să te ghideze pentru că știe ce este mai bine pentru tine. Urmează-ți inima zilnic.

Citește și:

2. Faceți mai mult din ceea ce vă face fericiți

Mai mulți dintre prietenii mei au ales anul acesta să petreacă Revelionul acasă sau într-un cerc restrâns de oameni, departe de zgomot și agitație. Și asta pentru că au peferat să înceteze să mai facă lucruri doar de dragul de a le face, de gura altora sau pentru că așa e obiceiul. Din ce în ce mai mulți oameni își recapătă puterea interioară și aleg să fie autentici în loc să urmeze tendințele impuse de societate.

Ei conștientizează că doar făcând mai mult din ceea ce îi face fericiți, pot atinge o stare de bucurie permanentă. Obiectivele și planurile îndrăznețe sunt binevenite câtă vreme nu uiți să te bucuri și de lucrurile mărunte. Există nenumărate lucruri în jurul tău care te pot face fericite și nenumărate experiențe pe care le avea pe gratis așa că nu uita să îți oferi un motiv de bucurie în fiecare zi.

Citește și:

3. Ai grijă de sănătatea și energia ta

Sănătatea ta și vitalitatea ta reprezintă factori pe care este bine să nu îi neglijezi dacă vrei să te bucuri de noul an. Este mai bine și mai ușor să previi, decât să repari ceva ce nu funcționează, inclusiv corpul tău. Dacă nu ai făcut-o până acum, este momentul să începi să te îngrijești. Mănâncă sănătos, fă mișcare, renunță la obiceiurile, mediil și oamenii toxici, începe să îți oferi ceea ce îți trebuie pentru a fi sănătoasă și a avea un nivel ridicat de energie și vitalitate.

Foto by liyavihola via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.